Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω αιμόφυρτη – ο Φίλιππος την εντοπίζει

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο πόλεμος δεν έχει τελειωμό στην Αρεόπολη! Ο Φίλιππος εντοπίζει την Χάιδω αιμόφυρτη στην γη της ελιάς και καταρρέει μπροστά σε αυτό το θέαμα. Η μητέρα του είχε πάει στα χωράφια τους και δεν είχε ενημερώσει για το πόσο θα αργήσει.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω αιμόφυρτη – ο Φίλιππος την εντοπίζει

Συνειδητοποιώντας πως δεν έχει επιστρέψει ακόμη σπίτι, ο Φίλιππος τρέχει να δει αν είναι όλα καλά. Αυτό που αντικρίζει του κόβει την ανάσα. Κάποιος τραυμάτισε την Χάιδω, με σκοπό να την σκοτώσει.

Το αίμα της ρέει στο έδαφος. Ο Φίλιππος φρικαρισμένος, τρέχει να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Μέσα του τρέμει πως θα χάσει και την μητέρα του…

Ο Λυκούργος χάνει το μυαλό του. Ο Φίλιππος τον ενημερώνει κι εκείνος τρέχει να δει την αγαπημένη του Χάιδω, στην γη της ελιάς. Η πρωταγωνίστρια το τελευταίο διάστημα ερευνούσε το θέμα με την ερωμένη του συζύγου της.

Είχε φτάσει πολύ κοντά στα ίχνη της. Ήταν σίγουρη πως θα βρει τους δολοφόνους της οικογένειάς της. Μάταια, όμως. Κάποιος την άφησε στο έδαφος να αιμορραγεί, υποφέροντας.

Όλη η Αρεόπολη είναι στο πόδι. Τα βλέμματα πέφτουν στον Στάθη Καπερνάρο. Η βεντέτα ανοίγει ξανά. Όλοι τον θεωρούν υπεύθυνο για αυτό που έπαθε η Χάιδω. Ο Στάθης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Δε μπορεί να πιστέψει ότι όλα τον καθιστούν ξανά ένοχο.

Ο Φίλιππος είναι δίπλα στην μητέρα του και ψάχνει τον δολοφόνο. Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κανείς δε θα μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχος ξανά. Η Χάιδω συνέρχεται… Θα θυμηθεί ποιος ήθελε να την βλάψει;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς ΦιλιπποςΗ Γη της Ελιάς Χαιδω