Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χαμός! Το κέρατο του Δημοσθένη και αντίδραση της Ασπασίας!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Με τον καιρό, η Ασπασία θα πάψει να είναι σύμμαχός του και ο Δημοσθένης μόλις το αντιληφθεί αυτό, θα γίνει ακόμα πιο σκληρός απέναντί της. Η ίδια παράλληλα όμως με όλα όσα συμβούν θα ανακαλύψει και τα πάντα για τις δουλειές του, οι οποίες θεωρούνται κάτι παραπάνω από παράνομες. Η Ασπασία ξυπνά στην Γη της Ελιάς και αντικρίζει την πικρή αλήθεια. Πως θα το διαχειριστεί όλο αυτό;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χαμός! Το κέρατο του Δημοσθένη και αντίδραση της Ασπασίας!

Η συμπεριφορά του απέναντί της θα γίνει ακόμα πιο σκληρή και επιθετική. Η Ασπασία μέσα της θα υποφέρει και ένας εφιάλτης ανάμεσα στο ανδρόγυνο ξεκινά με ανυπολόγιστες συνέπειες. Μάλιστα, ο άνδρας θα φτάσει και στο σημείο να την κακοποιήσει, με αποτέλεσμα εκείνη να βυθίζεται στο απόλυτο κενό. Θα αισθανθεί σκουπίδι και θα κάνει την ανατροπή, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή του.

Τί θα συμβεί, όμως, όταν η Ασπασία τον πιάσει στα πράσα; Ο Δημοσθένης συνεχίζει να ασχολείται με το κύκλωμα, το οποίο κι επεκτείνεται σε όλη τη Μάνη! Μάλιστα, μπλέκει για τα καλά στον χώρο της νύχτας, με τον έλεγχο να χάνεται. Η Ασπασία σύντομα θα πιάσει τον Δημοσθένη να λειτουργεί υποχθόνια και παράνομα, θέτοντας τις ζωές όλων σε κίνδυνο. Μέσα της κάτι θα σπάσει. Ο φόβος θα την κυριεύσει.

Όλα κρέμονται από μία κλωστή για το ζευγάρι. Θα καταφέρει να πατήσει πόδι και να τον ισοπεδώσει, ή θα δεχτεί την κατάσταση σιωπηλά και θα υπομείνει για ακόμη μια φορά τα σκληρά βασανιστήρια; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημοσθένης δεν θα έχει καλό τέλος!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς ασπασίαΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια