Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ασπασία λέει στον Στάθη την σκληρή αλήθεια

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς , ο Στάθης αφήνει οριστικά την Ιουλία και το σπίτι. Τα ψέματα της ηρωίδας ήρθαν στο φως και ο Καπερκάρος αποφάσισε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι μαζί.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ασπασία λέει στον Στάθη την σκληρή αλήθεια

Όπως θα δούμε σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες, η Ασπασία είναι αυτή που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Στάθη, με αποτέλεσμα ο άντρας να γίνει έξαλλος. Ο Στάθης, δικαίως, θυμώνει με τη σύντροφό του.

Παρά το γεγονός ότι η Ιουλία έκανε αυτή την κίνηση από αγάπη και έπρεπε να προσποιηθεί για να μην πληγώσει τα συναισθήματά του, ο Στάθης δεν το λαμβάνει υπόψη του. Θεωρεί ότι η σύντροφός του είναι ψεύτρα που έδρασε πίσω από την πλάτη του και αποφασίζει να της δείξει πόσο περήφανος και αμερόληπτος είναι αφήνοντάς την.

Ο Στάθης φεύγει από το σπίτι αποφασισμένος ότι η σχέση του με την Ιουλία έχει τελειώσει οριστικά στη γη της ελίας με την Ασπασία να έχει πολλές τύψεις καθώς του «άνοιξε» τα μάτια λέγοντάς του τη σκληρή αλήθεια.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια