Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή βρίσκεται ένα βήμα πριν το θάνατο μετά το τροχαίο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Οι δυσάρεστες εξελίξεις στην Γη της Ελιάς θα είναι αρκετές στα επόμενα επεισόδια καθώς ένα τροχαίο ατύχημα θα σοκάρει τους πάντες και ιδιαίτερα την οικογένεια Καπερνάρων. Η Αρετή στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς θα έρθει αντιμέτωπη με ένα σοβαρό τροχαίο που θα καθορίσει την ζωή της καθώς θα βρεθεί ένα βήμα πριν το θάνατο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή βρίσκεται ένα βήμα πριν το θάνατο μετά το τροχαίο

Μετά την αποκάλυψη που θα της κάνει ο άνδρας της, η Αρετή θα χάσει τα λογικά της. Ο ίδιος της ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν με την ίδια να σοκάρεται. Πάνω στην αναστάτωσή της έρχεται και το τροχαίο που θα καθορίσει την ζωή της. Η κατάστασή της είναι πολύ άσχημη καθώς το χτύπημα είναι πολύ σοβαρό. Οι γιατροί της ανακοινώνουν πως υπάρχει περίπτωση να μην περπατήσει ξανά.

Ο Στάθης, ο Στέφανος και η Βασιλική συγκλονίζονται έχοντας στο πλευρό τους άτομα που τους νοιάζονται. Στην πορεία η Αρετή θα κληθεί α αντιμετωπίσει ένα σοβαρό χειρουργείο που θα είναι καθοριστικό για το αν θα μπορεί να περπατήσει ξανά ή όχι. Οι εξελίξεις όμως δυστυχώς όσο αναφορά την κατάσταση της υγείας της Αρετής δεν είναι ευχάριστες.

Η ίδια αποφασίζει να κάνει το σοβαρό αυτό χειρουργείο και η στήριξη των παιδιών της είναι η ελπίδα της για να δώσει αυτή την σκληρή μάχη. Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις για την Αρετή στην σειρά Η Γη της Ελιάς δεν θα είναι καλές καθώς το χειρουργείο δεν πετυχαίνει μετά το τροχαίο. Οι γιατροί της ανακοινώνουν πως δεν θα ξανά περπατήσει ποτέ ξανά. Και η ίδια αλλά και τα παιδία της καταρρέουν ακούγοντας αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Πως θα αντιδράσει ο Στάθης;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια