Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αρετή βρίσκει ένα κραγιόν στο αμάξι του Στάθη και γίνεται έξαλλη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Φωτιές θα ανάψει ένα ξεχασμένο κραγιόν στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο Στάθης να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα! Μετά από μία πολύ όμορφη και έντονα ρομαντική ημέρα, ο Στάθης επιστρέφει σπίτι της την Ιουλία.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αρετή βρίσκει ένα κραγιόν στο αμάξι του Στάθη και γίνεται έξαλλη

Από την τσάντα της πέφτει ένα κραγιόν, το οποίο φέρνει την καταστροφή στους Καπερνάρους. Η Αρετή το εντοπίζει στο αυτοκίνητο του συζύγου της και οι υποψίες ξεκινούν ξανά.

Ο Στάθης τα έχει χαμένα. Το τελευταίο διάστημα, ο Στέφανος και η Αρετή πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην αλήθεια. Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο περίεργη μεταξύ των πρωταγωνιστών. Πώς θα το καλύψει;

Η κατάσταση στους Καπερνάρους έχει ηρεμήσει. Όλοι περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές, χαρούμενοι έληξε όμορφα η υπόθεση με την Χάιδω και τις δύο δολοφονίες, στην Μάνη.

Γιορτάζουν το άνοιγμα του μαγαζιού της Αρετής και χαίρονται που αποφάσισε να γίνει δυναμική και να κυνηγήσει αυτό που αγαπάει πραγματικά. Ένα κραγιόν, όμως, θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο ο Στάθης, στην γη της ελιάς.

Η Αρετή θα ζητήσει έξαλλη εξηγήσεις, με τον πρωταγωνιστή να πέφτει από τα σύννεφα. Πώς θα δικαιολογήσει αυτό το αποδεικτικό στοιχείο της παράνομης σχέσης του; Στο μεταξύ, το χάσμα ανάμεσα σε εκείνον και στην Ιουλία συνεχίζει να υπάρχει.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, το ζευγάρι έχει διχαστεί αρκετά. Θα καταφέρει ο Στάθης να θολώσει ξανά τα νερά; Ποια θα είναι η αντίδραση της Ιουλίας μπροστά στο σκηνικό με το κραγιόν της;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια