Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ spoiler: Η απόλυτη ταπείνωση για την Ασπασία έρχεται

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ spoiler: Το σχέδιό του είναι απολύτως μελετημένο. Ο Δημοσθένης συνεχίζει να βρίσκεται με την κατά πολύ νεότερη νοικιασμένη ερωμένη» του, την Ξένια, η οποία δείχνει να κρατά κρυφή ατζέντα.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ spoiler: Η απόλυτη ταπείνωση για την Ασπασία έρχεται

Ο Δημοσθένης κάνει στην Ξένια μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, προσφέροντάς της πλούσια οικονομικά ανταλλάγματα. Της προτείνει να γεννήσει το παιδί του με το αζημίωτο και, με συμβολαιογραφική πράξη, να του το δώσει για να το μεγαλώσει με τη γυναίκα του, την Ασπασία.

Στο μυαλό του αυτή είναι η τέλεια εκδίκηση. «Άτιμη, θα σε πληρώσω με το ίδιο νόμι σμα», μονολογεί και ονειρεύεται την ώρα και τη στιγμή που θα της πάει το μωρό στο σπίτι, απαιτώντας να το μεγαλώσει, με τον ίδιο τρόπο που μεγάλωσε αυτός το παιδί ενός άλλου.

Δίνει την προκαταβολή στην Ξένια και πηγαίνει στον Κωνσταντίνο και του ζητά να συντάξει ένα συμβόλαιο που θα δεσμεύει την Ξένια να του δώσει το παιδί μετά τη γέννα. Μόνο που εκείνη έχει άλλα σχέδια…Η Ασπασία περνά πολύ δύσκολες στιγμές, από τότε που έμαθε ο Δημοσθένης πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του. Μόνη της παρηγοριά, το γλυκό του κουταλιού με την ελιά, που γίνεται ανάρπαστο και βρίσκει επιτέλους διάδρομο σε κάτι δημιουργικό.

Ωστόσο, τα χειρότερα έρχονται… Ο Δημοσθένης πηγαίνει με την ερωμένη του Ξένια στην ταβέρνα του Χρήστου, όπου τους βλέπει η Αρετή να κάνουν γλύκες. Την επόμενη μέρα τα μετα φέρει όλα στην Ασπασία, λέγοντάς της πως η αντίζηλος είναι μια πιτσιρίκα που δείχνει εντελώς ξεμυαλισμένη με τον Δημοσθένη…

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ