Η Γη της Ελιας spoiler: Η απώλεια χτυπά την ψυχή της Μαρίνας

Η Γη της Ελιας spoiler: Οι ληστές εισέβαλαν απρόσκλητοι στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκος, άφησαν πίσω τους τον φόβο και την ανασφάλεια, και παρέσυραν την εγκυμονούσα Μαρίνα σε μια αγωνία που θα σημάδευε τη ζωή της και της οικογένειάς της. Αν και ο Μάνος προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να προστατέψει τη σύζυγό του, το πεπρωμένο ήταν ανίκητο.

Η Γη της Ελιας spoiler: Η απώλεια χτυπά την ψυχή της Μαρίνας

Η αδίστακτη αυτή εισβολή των ληστών, με τα φρικτά τους ξεσπάσματα, τους φωνασκίες και την αδυναμία τους να διακρίνουν τον πόνο από την ανθρωπιά, προκάλεσε μια σειρά από τραύματα που η Μαρίνα θα προσπαθούσε αργά και βασανιστικά να ξεπεράσει. Η ψυχολογική της κατάσταση δεν άφηνε χώρο για οποιονδήποτε θυμό ή αγανάκτηση.

Αφού απελευθερώθηκαν από την ομηρία, ο Μάνος και η Μαρίνα άφησαν πίσω τους τα εφιαλτικά γεγονότα και τρέχανε στον γυναικολόγο. Εκείνος όμως έδωσε την άσχημη είδηση ότι δεν ακούει την καρδιά του αγέννητου παιδιού. “Λυπάμαι,” είπε σοβαρός, “πρέπει να προχωρήσουμε σε επέμβαση.”

Ο Μάνος χτύπησε τον τοίχο από απόγνωση. Ήταν ανυπολόγιστο το κόστος που έπρεπε να πληρώσουν λόγω της απάνθρωπης επίθεσης αυτών των ανθρώπων. Η αναπόφευκτη απώλεια του παιδιού τους τους κλονίζει βαθιά.

 

 

Η Μαρίνα, από την άλλη, δεν νιώθει θυμό. Αισθάνεται κενή, ευθύνεται τον εαυτό της, και βυθίζεται σε μια σκοτεινή αβύσσου κατάθλιψης. Η απώλεια αυτή χτυπά βαθιά την ψυχή της και την αφήνει ανίκητη μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα.

Οι Βρεττάκοι, η οικογένεια που έζησε αυτό τον εφιάλτη, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες αυτού του τραγικού γεγονότος. Η ιστορία τους θα αφήσει βαθιά το σημάδι του φόβου, της απώλειας, και της ανθρώπινης αντοχής σε έναν κόσμο που μπορεί να είναι ανηλεής και ανελέητος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ