Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η απάτη αποκαλύπτεται – Η Χάιδω θα υποστεί τις συνέπειες

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Οι ενοχές είναι πολλές για τη Χάιδω στη «Γη της Ελιάς» μετά την αποκάλυψη της απάτης της Κατερίνας κι έτσι αποφασίζει να αναλάβει τις ευθύνες της και να υποστεί τις συνέπειες.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η απάτη αποκαλύπτεται – Η Χάιδω θα υποστεί τις συνέπειες

Η απάτη της έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στους πολίτες, αφού η ιστορία της είχε συγκινήσει ολόκληρη την πόλη κι η Χάιδω είχε δημιουργήσει έρανο για να συγκεντρώσει χρήματα. Τώρα, όλοι, έχουν μείνει πίσω και μετρούν τα λεφτά που έχασαν.

Η Χάιδω, συντετριμμένη μετά τις τελευταίες εξελίξεις, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι πιάστηκε κορόιδο από τη φίλη της αδικοχαμένης κόρης της. Όλη η Αερόπολη βρίσκεται σε αναταραχή με τις πράξεις της Κατερίνας, η οποία τελικά συλλαμβάνεται.

Πώς θα αντιδράσει ο κόσμος στην απολογία της; Θα δεχτούν την συγγνώμη της ή θα εξοργιστούν ακόμη περισσότερο;

Η Χάιδω νιώθει ενοχές που πήρε στο λαιμό της όλους αυτούς τους ανθρώπους, στη «Γη της Ελιάς». Έτσι, αναλαμβάνει τις ευθύνες της και αποφασίζει να βγει στην τηλεόραση προκειμένου να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να δηλώσει ότι θα επιστρέψει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια