Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Αντιγόνη βάζει φρένο στον Σωκράτη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Σωκράτης έχει μπει για τα καλά στη ζωή του μικρού παιδιού, δημιουργώντας φόβους στην οικογένεια Βρεττάκου για το γεγονός όχι μόνο ότι μπήκε με το έτσι θέλω στη ζωή της Αγγελικής, αλλά και ότι μπορεί να τους την πάρει, με όποιο κόστος για τη μικρή.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Αντιγόνη βάζει φρένο στον Σωκράτη

Σε παιδοψυχολόγο θα καταλήξει όπως όλα δείχνουν ο Σωκράτης Δρακόπουλος στην σειρά, Η Γη της Ελιάς καθώς η κατάσταση με την μικρή Αγγελική θα φτάσει πια στα άκρα. Πως θα πάρει αυτή την απόφαση ο άνδρας;

Ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο ομαλά από ό,τι περιμέναμε. Η Αντιγόνη είναι αυτή που θα βάλει φρένο στον Σωκράτη. Αυτή θα του εξηγήσει τι έχει συμβεί στη ζωή της, αλλά και τη ζωή αυτού του αθώου παιδιού. Ο Σωκράτης θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ανατρέψει τη στρωμένη ζωή της Αγγελικούλας.

Αρχίζει να πιστεύει κι αυτός ότι δεν πρέπει το κοριτσάκι να ταραχτεί για άλλη μια φορά. Έτσι αποφασίζει με τη βοήθεια μιας παιδοψυχολόγου να χειριστεί διαφορετικά το ζήτημα της Αγγελικής, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Τελικά η Αγγελική μένει στους Βρεττάκους και έτσι όλοι μαζί κάνουν μια συμφωνία για το καλό του παιδιού.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια