Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη φωνάζει στον Δημήτρη ότι το τέλος τους είναι οριστικό

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Πατέρας και κόρη, ενώ αποτελούσαν μία γροθιά το τελευταίο διάστημα, θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα πως δεν ταιριάζουν. Έξαλλη η Αντιγόνη, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του Ισίδωρου, αλλά και να βάλει τέλος στα εγκλήματα που κάνει ο Δημήτρης.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη φωνάζει στον Δημήτρη ότι το τέλος τους είναι οριστικό

Η συγκατοίκηση φέρνει αρκετά προβλήματα. Η Αντιγόνη, ζώντας μόνη της τόσα χρόνια, έχει μάθει να λειτουργεί και να συμπεριφέρεται αλλιώς. Αντίστοιχα, ο Ισίδωρος είναι παραδοσιακός και τα θέλει όλα στην εντέλεια. Η καθημερινότητα θα φθείρει τους δύο χαρακτήρες της σειράς. Η Αντιγόνη δε θα αργήσει να φτάσει στα όριά της, με αποτέλεσμα να εγκαταλείπει τον πατέρα της. Ένας άγριος καυγάς για ανούσια θέματα, θα την οδηγήσει στο να μαζέψει τα πράγματά της και να εξαφανιστεί.

Την ίδια περίοδο, έρχεται και ο χωρισμός της με τον Δημήτρη. Τα ψέματά του αποκαλύπτονται, με την Αντιγόνη να συνειδητοποιεί πως δεν είναι αυτός ο άνθρωπος που γνώρισε κι αγάπησε. Έτσι, του ανακοινώνει τον χωρισμό τους και μένει μόνη. Ο Δημήτρης σοκάρεται, η Αντιγόνη, όμως, του φωνάζει πως το τέλος τους είναι οριστικό.

Απρόσμενος σύμμαχός της θα είναι ο Μάνος. Φαίνεται πως ο Βρεττάκος αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στην αδελφή του. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά στα επόμενα επεισόδια. Τί σχεδιάζουν τα παιδιά του Ισίδωρου εναντίον του και τί θέλει να πετύχει ο Μάνος, μέσα από αυτή την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler