Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Άννα κινείται νομικά εναντίον του Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Άννα είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, με τις απειλές της να ξεκινούν, στην γη της ελιάς. Παρόλο που η Βασιλική προσπαθεί να την συνετίσει, να την κάνει να λογικευτεί, εκείνη δεν καταλαβαίνει. Έχει εμμονή με τον Δημήτρη και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Άννα κινείτε νομικά εναντίον του Δημήτρη

Έτσι, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας γίνεται πιο σκληρή. Θέλει να βάλει στη θέση τους κάποια πράγματα και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Μία επίσκεψη στο σπίτι της Αθηνάς θα φέρει τα πάνω κάτω.

Η Άννα θα της αποκαλύψει πως είναι έγκυος, πως έχει στα σπλάχνα της το παιδί του Δημήτρη. Φυσικά, η Αθηνά θα πανικοβληθεί και ο πανικός θα ξεσπάσει. Μόνο που η νεαρή πρωταγωνίστρια δε θα μείνει μόνο σε αυτό.

Η Άννα θα ξεκινήσει τις απειλές στην γη της ελιάς, κατηγορώντας τον Δημήτρη για κακοποίηση. Συγκεκριμένα, θα αναφέρει στην Αθηνά πως ο Δημήτρης την χτύπησε και σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Η Αθηνά βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση. Όλα όσα έχτιζε τόσα χρόνια, θα διαλυθούν μέσα σε μια στιγμή, εξαιτίας της απερισκεψίας του Δημήτρη. Τα νέα, φυσικά, φτάνουν και σε εκείνον, ο οποίος ταράζεται.

Πιάνει την Άννα και της ζητάει να σταματήσει. Βέβαια, εκείνη δεν υποχωρεί τόσο εύκολα… Έτσι, ο Δημήτρης της υπόσχεται πως θα της δώσει ένα τεράστιο ποσό, με σκοπό να ξεφορτωθεί την ίδια και το παιδί.

Η Άννα δείχνει σκεπτική. Θα το δεχτεί ή μέσα της μιλάει η εκδίκηση;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoiler