Η Γη Της Ελιάς Spoiler: H Δήμητρα μεταμορφώνεται ξανά

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα θα αλλάξει και πάλι εμφάνιση (θυμάστε την Ράινα βέβαια) για μια νέα αποστολή που της αναθέτει η αστυνομία. Μετά την μεταμόρφωσή της ως Ράινα λοιπόν, που την γνώρισε και την αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, η Δήμητρα αναμένεται για ακόμα μια φορά να κάνει την ανατροπή και να μεταμορφωθεί για τις ανάγκες της δουλειάς της.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: H Δήμητρα μεταμορφώνεται ξανά

Αφορμή για την νέα της αυτή αποστολή θα είναι ο Λυκούργος! Όλα θα ξεκινήσουν όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας θα τον πλησιάσει και θα του ζητήσει μια μεγάλη χάρη, γνωρίζοντας πως είναι δικηγόρος.

Του ζητά να τον βοηθήσει να κλείσει τον γαμπρό του στη φυλακή. Όταν ο Λυκούργος τον ρωτάει για ποιο λόγο, εκείνος του αποκαλύπτει πως ο συγκεκριμένος άνδρας παρενοχλεί την εγγονή του.

Ο Λυκούργος υπόσχεται να τον βοηθήσει και αμέσως μιλάει στην Δήμητρα, η οποία καλείται να εξιχνιάσει την συγκεκριμένη υπόθεση παιδικής κακοποίησης. Μάλιστα, εκείνη προκειμένου να μπει σε αυτό το σπίτι, θα μεταμορφωθεί σε νταντά με σκοπό να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες και να βγάλει εις πέρας την συγκεκριμένη αποστολή.

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler