Η Γη της Ελιάς Spoiler: H Αρετή μαθαίνει για την απιστία του Στάθη και καταρρακώνεται

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, καθώς η Αρετή μαθαίνει για την απιστία του Στάθη και καταρρακώνεται. Ολόκληρη η Μάνη θα συγκλονιστεί, αλλά όχι από αυτό το περιστατικό. Από τη συνέχεια, η οποία θα είναι μοιραία για την Αρετή.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: H Αρετή μαθαίνει για την απιστία του Στάθη και καταρρακώνεται

Όλα ξεκινούν όταν η Χάιδω θα δεχτεί έναν πυροβολισμό, ο οποίος θα είναι πολύ σοβαρός. Θα γλιτώσει από τον κίνδυνο, αλλά εκείνος που θα συλληφθεί ως ύποπτος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι ο Στάθης. Τότε, σύμφωνα με το Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα, η Ιουλία, για πρώτη φορά, θα αποκαλύψει την παράνομη σχέση τους και θα δώσει άλλοθι στον Στάθη, ομολογώντας ότι ήταν μαζί της στο σπίτι της.

Τα νέα γρήγορα θα κυκλοφορήσουν στη Γη της Ελιάς και η Χάιδω θα μεταφέρει στην Αρετή ότι ο Στάθης την απατά. Τότε η Αρετή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έμαθε.

Πάνω στην ταραχή της θα πάρει το αυτοκίνητο, αλλά μέσα στον πανικό θα συγκρουστεί μετωπικά με άλλο ΙΧ. Αυτό το τροχαίο θα αποδειχθεί μοιραίο για την Αρετή, η οποία θα μεταφερθεί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη στη Γη της Ελιάς, ο Στάθης θα έρθει σε πολύ μεγάλη ρήξη με τον γιο του όταν αντιληφθεί τι έπαθε η Αρετή. Ένας μεγάλος εμφύλιος ξεκινά!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια