Η Γη της Ελιάς spoiler: Γιώργης – Δήμητρα περνούν καυτές βραδιές

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η ιστορία αυτή εστιάζεται στο πάθος που φλέγει μεταξύ του Γιώργη και της Δήμητρας, ένα πάθος που σύντομα θα ανατινάξει τις ζωές τους, όπως προβλέπεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Γιώργης – Δήμητρα περνούν καυτές βραδιές

Από την πρώτη στιγμή που Δήμητρα εισήλθε στο τμήμα, τράβηξε την προσοχή του Γιώργη, αλλά εκείνο το διάστημα ο Γιώργης ήταν παντρεμένος με την Ιουλία και δεν σκεφτόταν καν το ενδεχόμενο να ξεκινήσει κάτι με τη Δήμητρα. Από την πλευρά της, η Δήμητρα είχε γοητευτεί από τον Γιώργη, αλλά αντιμετώπιζε το εμπόδιο του παντρεμένου αυτού άνδρα. Έτσι, ξεκίνησε σχέση με τον Κίμωνα, ενώ τα συναισθήματα που είχαν για τον Γιώργη και τη Δήμητρα καταπνίγηκαν βαθιά μέσα τους.

Και ο Γιώργης και η Δήμητρα, όπως αργότερα ανακαλύπτουμε, αντιμετώπισαν δύσκολες στιγμές στην προσωπική τους ζωή. Ο Γιώργης ακύρωσε τον γάμο του με την Ευτυχία μετά την αποκάλυψη ότι αυτή είχε σκοτώσει τον Ανέστη. Από την άλλη, η Δήμητρα, που είχε αποφασίσει να προχωρήσει στη ζωή της με τον Ορέστη, σοκάρεται όταν ανακαλύπτει την αλήθεια για την καρδιά του Κίμωνα και απομακρύνεται από αυτόν.

Έτσι, ο Κουράκος και η Δήμητρα βρίσκονται σιγά-σιγά κοντά ο ένας στον άλλον. Όταν η Δήμητρα προσφέρεται να βοηθήσει τον Κουράκο με τη μετακόμιση, αναπτύσσεται μια ερωτική έλξη μεταξύ τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ανεξέλεγκτο πάθος τους τους οδηγεί στο κρεβάτι, όπου περνούν μια παθιασμένη βραδιά.

Μετά από την πρώτη τους συνάντηση, αντιμετωπίζουν αρχικά αμηχανία όταν συναντιούνται στη δουλειά, αλλά αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους. Παράλληλα, ο Κουράκος νιώθει τύψεις για τον προδιδόμενο φίλο του, τον Ορέστη, που είναι πολύ καλός του φίλος. Η Δήμητρα, συνειδητοποιώντας τα συναισθήματα του Γιώργη, συμφωνεί με αυτόν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή, αφού δεν μπορούν να βάλουν τέλος σε αυτό που αισθάνονται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ