Η Γη της Ελιάς spoiler: Φρένο στη σχέση Στέφανου – Ελένης βάζει ο Στάθης

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος και η Ελένη συνεχίζουν να βλέπονται στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο Στάθης να προβληματίζεται για τον γιο του. Η Αρετή προσπαθεί να καλοπιάσει την Ελένη, πιέζοντάς τη να διεκδικήσει ακόμη πιο πολύ τον Στέφανο.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Φρένο στη σχέση Στέφανου – Ελένης βάζει ο Στάθης

Η Αρετή θέλει να κάνει το παιδί της να ξεχάσει την Μυρτάλη, με κάθε τρόπο. Βλέποντας τον Στέφανο συντετριμμένο, θεωρεί πως η Ελένη είναι η καλύτερη λύση για εκείνον. Αυτό κάνει τη νέα ηρωίδα της σειράς να αισθάνεται αρκετά πιεσμένη, αλλά κι αισιόδοξη.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη παλεύει να βρει τα πατήματά της και να διεκδικήσει όλα όσα της αξίζουν. Ο Λυκούργος βρίσκεται δίπλα της και την βοηθάει όσο μπορεί. Μία συνάντηση θα είναι αρκετή για να ανατρέψει τα πάντα.

Ο Στάθης γνωρίζει πως ο Στέφανος δεν είναι ερωτευμένος με την Ελένη και δεν πρόκειται να την αγαπήσει, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, ο ίδιος ταυτίζεται με το παιδί του και δε θέλει να περάσει τα ίδια με εκείνον μεγαλώνοντας.

Κατανοεί πως ο γιος του κρύβει έναν μεγάλο έρωτα για την Μυρτάλη. Αυτήν θέλει κι αυτήν θα θέλει, όσος καιρός κι αν περάσει. Είναι διαλυμένος ψυχολογικά μετά τον χωρισμό τους. Η Ελένη δεν μπορεί να τον παρηγορήσει πραγματικά.

Έτσι, από τη μία η Αρετή πιέζει την Ελένη να διεκδικήσει τον γιο της, ενώ από την άλλη ο Στάθης πιέζει τον Στέφανο να μη κάνει το λάθος που έκανε εκείνος. Να μη συνάψει σχέση με κάποια που δεν αγαπά, απλώς για να ξεπεράσει την πρώην του…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς Σταθης