Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Εξέλιξη που δεν περιμέναμε – Ο Αποστόλης δεν δέχεται την συγγνώμη του Μάνου

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μια εξέλιξη που σίγουρα δεν περιμέναμε θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Η φωτιά που θα ξεσπάσει στο ελαιοτριβείο θα προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στους Βρεττάκους με τον Μάνο και τον Ισίδωρο να φοβούνται πως θα τα χάσουν όλα. Ένας καυγάς ανάμεσα στον Μάνο και τον Αποστόλη θα ξεσπάσει στην σειρά Η Γη της Ελιάς με αφορμή την φωτιά και οι συνέπειες θα είναι μεγάλες.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Εξέλιξη που δεν περιμέναμε – Ο Αποστόλης δεν δέχεται την συγγνώμη του Μάνου

Ο Αποστόλης ως υπεύθυνος του ελαιοτριβείου είναι ο πρώτος και βασικότερος ύποπτος για αυτή την πυρκαγιά που θα ξεσπάσει, όμως, η αλήθεια είναι πως δεν κρύβεται αυτός πίσω από αυτή την καταστροφή.

Ο Μάνος ρίχνει τις ευθύνες πάνω του και ο καυγάς που θα ακολουθήσει είναι τεράστιος. Ο Αποστόλης θίγεται καθώς είναι πολλά τα χρόνια τα οποία δουλεύει εκεί μέσα και δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ. Αμέσως μετά παραιτείται και φεύγει οριστικά από την επιχείρηση των Βρεττάκων.

Ο Αποστόλης καλώς η κακώς ήταν πολύ χρήσιμος στο ελαιοτριβείο και στην επιχείρηση και αφού περνούν οι μέρες και επικρατεί λογική και ηρεμία τόσο ο Μάνος όσο και ο Ισίδωρος θέλουν να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα μπορεί στο πόστο του. Έτσι, ο Μάνος στην σειρά Η Γη της Ελιάς ζητά συγγνώμη από τον Αποστόλη για την συμπεριφορά του και του ζητάει να επιστρέψει πίσω στην δουλεία. Ο Αποστόλης όμως αρνείται κατηγορηματικά την πρότασή του χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler