Η Γη της Ελιάς spoiler: Έξαλλος με την Ασπασία – Ζητά εξηγήσεις

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στο απόσπασμα του σημερινού επεισοδίου της σειράς, ο Δημοσθένης εκδηλώνει έντονη ανησυχία και οργή απέναντι στην Ασπασία, καλώντας την να του παράσχει περισσότερες εξηγήσεις για κάτι που τον απασχολεί.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Έξαλλος με την Ασπασία – Ζητά εξηγήσεις

Η σκηνή εξελίσσεται όταν η Ασπασία και ο Δημοσθένης επιστρέφουν στο σπίτι τους. Καθώς η Ασπασία ετοιμάζεται να αποχωρήσει ξανά για να πάει στην Αρετή, ο Δημοσθένης της προτείνει να χαλαρώσει με ένα μπάνιο και να ξαπλώσει για να συνέλθει. Ωστόσο, αυτό που διακρίνουμε από την σημερινή σκηνή της σειράς είναι η οργή που νιώθει απέναντι στην Ασπασία.

Της απευθύνει λόγια από τον θυμό του, λέγοντάς της: “Να παλουκωθείς κάτω. Και ξεκίνα να κελαηδάς.” Συνεχίζει, δηλώνοντας την ανάγκη του να μάθει την αλήθεια τώρα που η Ειρήνη απουσιάζει, καθώς θέλει να διακριτικά προσπεράσει τα ψέματα.

Σε αυτό το σημείο, η Ασπασία αντιδρά διστακτικά και αρχίζει να εξομολογείται ότι η σχέση τους είχε εξελιχθεί σε κάτι περιφερόμενο, αφού είχαν χωρίσει προηγουμένως. Λέει: “Μετά γύρισα κοντά σου, αλλά δεν είχα το κουράγιο να σου πω την αλήθεια.” Καθώς ετοιμάζεται να φύγει, ο Δημοσθένης της κάνει την ερώτηση που τη φοβόταν: “Ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Ειρήνης;” και της ζητά να αποκαλύψει το όνομά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ