Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ερωτοχτυπημένος με την Αθηνά ο Δημοσθένης

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Αυτή την εξέλιξη δεν την περιμένατε με τίποτα. Ο ποιο κακός της σειράς είναι ερωτευμένος και μάλιστα με την Αθηνά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Δημοσθένη να φλερτάρει την Αθηνά. Θα πείτε πως ρε παιδί μου πίσω από τα κάγκελα που βρίσκεται. Έχει τον τρόπο του ο ερωτοχτυπημένος Δημοσθένης. Είναι μια πραγματικότητα πως ο δολοφόνος του Δημήτρη, ήταν ο Δημοσθένης.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ερωτοχτυπημένος με την Αθηνά ο Δημοσθένης

Αφού λοιπόν ο Δημοσθένης καθάρισε τον Δημήτρη η Αθηνά στάθηκε άτυχη και πέρασε από το σπίτι του Δημήτρη, και έδεσε το γλυκό. Την “τύλιξαν” σε μια κόλα χαρτί και να σου τώρα να δίνει μάχη για την ελευθερία της στο δικαστήριο, αλλά και για την ζωή της μες την φυλακή. Ακόμα και οι ποιο σκληροί τύποι και οι άνθρωποι του υποκόσμου έχουν αισθήματα, έστω και αν τα έχουν καλά κρυμμένα.

Μια θετική εξέλιξη έρχεται για την ΑΘηνά. Θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Ο Δημοσθένης που ελέγχει την παρανομία, φυσικά έχει στον έλεγχο τους τις φυλακές. Θα αναλάβει αυτός την προστασία της στην φυλακή. Θα έχει πλέον πολλά μάτια πάνω της και η εντολή του Δημοσθένη είναι να μην της πειράξουν ούτε τρίχα από τα μαλλιά της. Η Αθηνά κατηγορήθηκε για τη δολοφονία και ο Δημοσθένης ένιωσε τύψεις! Έτσι, έβαλε τα μεγάλα του μέσα, με σκοπό να κάνει την Αθηνά να πέσει στα μαλακά.

Ο Δημοσθένης έχει αισθήματα για την Αθηνά και θα προσπαθήσει να την βγάλει έξω. Μπορεί οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της να μεγαλώνουν, αλλά ξέρει αυτός με τον τρόπο του πως να καθοδηγήσει την υπεράσπιση και να βρεθούν τα στοιχεία που χρειάζονται για να βγει εκτός. Η Αθηνά θα βγει με την βοήθεια της Μαργαρίτας κατά κύριο λόγο και του Λυκούργου, αλλά και με κάποια στοιχεία που θα βρουν.

Δημοσθένης και Αθηνά, μία περίεργη χημική ένωση. Το έχει η μοίρα της να βρίσκονται στο δρόμο της μαφιόζοι. Μόνο που αυτή την φορά είναι ο αρχηγός και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ο Δημοσθένης θέλει πάντα να κερδίζει αυτό που θέλει. Θα τα καταφέρει άεραγε να κερδίσει την καρδιά της;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler