Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Επιβεβαιώθηκε! Είναι ο νέος έρωτας του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Πρώτα από όλα, ο γάμος του Κουράκου με την Ιουλία ναυαγεί, αφού οι δυο τους έρχονται συνεχώς σε συγκρούσεις. Το αποκορύφωμα είναι η δίκη της Αθηνά, αφού ο Γιωργής ασχολείται εμμονικά με την υπόθεση της Αθηνάς, γεγονός που έχει προβληματίσει την Ιουλία, ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινάει ανάμεσα στον Κουράκο και την Ευτυχία. Ο θάνατος του Ανέστη φέρνει κοντά τους δύο ήρωες, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέα διλήμματα.

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Επιβεβαιώθηκε! Είναι ο νέος έρωτας του Κουράκου

Η Ιουλία δεν μπορεί να καταλάβει την εμμονή του άντρα της. Έχει αλλάξει κι αυτή η συμπεριφορά την ενοχλεί. Έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και πλέον δεν είναι τρυφερός και γλυκός μαζί της. Η υπόθεση της Αθηνάς θα είναι ένα αγκάθι στο γάμο του ζευγαριού και η αρχή του τέλους ξεκινά. «Εγώ σου λέω πως δεν είναι φόνισσα και θα φας τα μούτρα σου», θα του πει η Ιουλία. «Αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο και μέχρι εδώ, Ιουλία», θα της απαντήσει ο Κουράκος και τότε η κατάσταση θα ξεφύγει. Η Ιουλία γίνεται έξω φρενών με τον Κουράκο. Μαζεύει τα πράγματά της κι είναι έτοιμη να φύγει από το σπίτι. Όμως, ο Γιώργης την προειδοποιεί λέγοντάς της πως αν περάσει την πόρτα θα χωρίσουν οριστικά.

Η Ιουλία, όμως, δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τη συμπεριφορά του Γιωργή κι έτσι το ζευγάρι χωρίζει. Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος αναλαμβάνει την υπόθεση της Ευτυχίας, η οποία ομολογεί ότι είναι ένοχη κι ότι εκείνη δολοφόνησε τον Ανέστη. Ο Κουράκος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Θα προσπαθήσει να μείνει αντικειμενικός, αλλά δε θα αργήσει να γοητευτεί από την κοπέλα. Η ιστορία της τον συγκλονίζει και η ενοχή στο βλέμμα της τον “διαλύει”. Ξέρει πόσο δύσκολα πέρασε με τον Ανέστη και πόσο πολύ κακοποιήθηκε. Ο Κουράκος θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Ευτυχία. Θα τη στηρίξει όσο κανένας άλλος κι η Ευτυχία θα ξανανιώσει μία ασφάλεια. Πώς θα αντιδράσουν οι γύρω τους με αυτήν την εξέλιξη, άραγε;

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler