Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένας παράνομος έρωτας φουντώνει στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Συναγερμός θα χτυπήσει στη Μάνη! Η Βασιλική αποφασίζει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της στην γη της ελιάς, μαζεύοντας κάποια ρούχα και αποχαιρετώντας οριστικά τους γονείς της. Μετά από έναν έντονο καυγά που θα έχει με την μητέρα της, την Αρετή, η νεαρή πρωταγωνίστρια θα συνειδητοποιήσει πως δεν αντέχει πια.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένας παράνομος έρωτας φουντώνει στη Μάνη

Φεύγοντας από το σπίτι, καταφύγιο θα βρει στον Αποστόλη, ο οποίος θα ενημερώσει τον Στάθη πως η κόρη του είναι καλά. Μαζί με τον Στέφανο, θα πάνε να την βρουν, με σκοπό να την συνετίσουν να γυρίσει στο σπίτι.

Εκείνη, θα αρνηθεί. Μάλιστα, θα ζητήσει από τον Στέφανο να την βοηθήσει να βρει δουλειά, ώστε να μη χρειαστεί να γυρίσει σπίτι της ξανά. Ο Στέφανος θα δεχτεί και θα ρωτήσει την Μαρίνα, εάν έχει χώρο στο μαγαζί της για έναν υπάλληλο ακόμη.

Ένας παράνομος έρωτας θα φουντώσει στα επόμενα επεισόδια. Ο Φίλιππος και η Βασιλική θα έρθουν πάρα πολύ κοντά, στην γη της ελιάς. Παρόλο που η σχέση των δύο πρωταγωνιστών ήταν εκρηκτική, το συναίσθημα θα επικρατήσει.

Έτσι, κρυφά από την Χάιδω, ο νεαρός θα ξεκινήσει τα ραντεβού με την Βασιλική. Φυσικά, το γεγονός αυτό μόλις μαθευτεί, θα χτυπήσει κι άλλον συναγερμό στην Μάνη.

Στο μεταξύ, η Χάιδω ψάχνει τρόπους να αγοράσει κι άλλη καραμπίνα, παρόλο που ο Φίλιππος πέταξε την προηγούμενη. Το μίσος της δε σβήνει, ειδικά μετά την ανακάλυψη πως ο Μάνος είναι ζευγάρι με την Μαρίνα.

Ένας νέος κύκλος μίσους ξεκινά…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια