Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ένας άντρας από το παρελθόν ταράζει την ζωή της Μυρτάλης

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Όπως ήδη γνωρίζουμε η Βρεττάκου θα βρεθεί στη μέση ενός ερωτικού τριγώνου. Αλέξης ή Χρήστος; Ποιον από τους δύο θα διαλέξει; Η Μυρτάλη είναι μπερδεμένη και μέρα με τη μέρα το πάθος της για τον Αλέξη μεγαλώνει, ενώ ο Χρήστος παραμένει ένα απωθημένο.

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ένας άντρας από το παρελθόν ταράζει την ζωή της Μυρτάλης

Μία άλλη Μυρτάλη θα δούμε τη νέα σεζόν στη «γη της ελιάς». Όλες οι κακουχίες και οι δυσκολίες που πέρασαν την έχουν αλλάξει, όμως προς το χειρότερο. Τα κοντινά της πρόσωπα δε θα αργήσουν να το καταλάβουν και σύντομα η κοπέλα θα βρεθεί ολομόναχη στη Μάνη. Έτσι, η Μυρτάλη προσπαθεί να καλύψει το κενό με τις ερωτικές της σχέσεις.

Όλα ξεκίνησαν μετά το παθιασμένο φιλί του Αλέξη και της Μυρτάλης στο γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Έκτοτε η Μυρτάλη δεν μπορεί να σταματήσει να τον σκέφτεται και συνεχώς αποζητά τη σαρκική επαφή μαζί του. Η κοπέλα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι δεν “σημαίνει” κάτι, αλλά στην πραγματικότητα αρχίζει κι εκείνη να αποκτά μία εμμονή μαζί του.

Ένας άντρας από το παρελθόν έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες. Έρωτας έντονος, παθιασμένος, που την είχε βάλει σε πολλούς μπελάδες. Ο λόγος για τον Στέφανο. Ο Στέφανος επιστρέφει στη Μάνη από την Ισπανία και φέρνει τα πάνω κάτω.

Όσον αφορά τον Χρήστο, η Μυρτάλη έχει έντονα συναισθήματα για εκείνον. Ο ανιψιός του Λυκούργου είναι γλυκός και τρυφερός μαζί της, αλλά παραμένει απόμακρος. Η Μυρτάλη θα συνεχίσει να τον διεκδικεί στη «γη της ελιάς», όσο συνεχίζει να περνάει νύχτες πάθους με τον Αλέξη. Τι θα συμβεί, όμως, όταν και τρίτος άντρας εμφανιστεί στην πολυτάραχη ζωή της;

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος είχε φύγει στην Ισπανία γιατί είχε κερδίσει υποτροφία και πήγε εκεί μαζί με την Ελένη, προκειμένου να παντρευτούν και να ξεφύγουν από τη μάνα του. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, τελικά ο Στέφανος θα επιστρέψει χωρίς την Ελένη και τότε όλα θα αλλάξουν.

Θα δούμε, λοιπόν, μία επανένωση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι; Η συνέχεια έρχεται από τον Σεπτέμβριο για να καθηλώσει.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς επεισόδια