Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένα βήμα πριν το θάνατο η Χάιδω

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα βιώσουμε ώρες αγωνίας, καθώς η Χάιδω αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Λυκούργος και η Βασιλική είναι βαθιά ανήσυχοι για την κατάστασή της.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένα βήμα πριν το θάνατο η Χάιδω

Το τελευταίο διάστημα, η Χάιδω έχει υποστεί συνεχή ψυχολογική και σωματική κακοποίηση, καθώς η οικογένεια του Στέλιου Βαφέα, που είχε σκοτώσει την κόρη της, έχει εμφανιστεί στη Μάνη με σκοπό την εκδίκηση. Η Χάιδω φοβάται για την ασφάλεια των αγαπημένων της, και η σκέψη ότι όλες οι δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής είναι αποτέλεσμα εκδίκησης την ταλαιπωρεί.

Δυστυχώς, δεν μπορεί να μοιραστεί τους φόβους και την αγωνία της με κανέναν, κρατώντας όλα αυτά τα συναισθήματα μέσα της. Αυτό έχει αρχίσει να επηρεάζει σοβαρά την υγεία της. Μια μέρα που βρίσκεται στον Λυκούργο, αισθάνεται άσχημα, και εκείνος, ανήσυχος, της λέει να ξαπλώσει και καλεί την Αφροδίτη για να την εξετάσει. Η αγωνία τους αυξάνεται, και γρήγορα καλείται και η Βασιλική.

Λόγω της ανησυχίας της για το τι συμβαίνει και του φόβου να μην συμβεί κάτι κακό στους αγαπημένους της, η Χάιδω αμελεί την υγεία της, αφήνοντας ανεπιτήδευτα τα χάπια της για την υπέρταση. Αυτή η αδιαφορία για την υγεία της είναι εξαιρετικά σοβαρή, καθώς η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό. Επομένως, η Χάιδω πρέπει τώρα να δώσει προσοχή στην υγεία της, προκειμένου να αποφύγει χειρότερα προβλήματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ