Η Γη της Ελιάς spoiler: Εισβολή στο σπίτι των Καπερνάρων – Ποιος μπουκάρει;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Όλα έρχονται άνω – κάτω. Η Χάιδω εντοπίζεται αιμόφυρτη στους ελαιώνες της από τον Φίλιππο, με τα στοιχεία να είναι κατά του Στάθη. Η καραμπίνα του εντοπίζεται θαμμένη με τα αποτυπώματά του, παρόλο που εκείνος ήταν στην Καρδαμύλη με την Ιουλία.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Εισβολή στο σπίτι των Καπερνάρων – Ποιος μπουκάρει;

Ένα βράδυ μετατρέπεται σε εφιάλτη για την οικογένεια. Κάποιος εισβάλλει στο σπίτι των Καπερνάρων μέσα στη νύχτα, φέρνοντας μεγάλη ταραχή, στην γη της ελιάς. Όλα καταστρέφονται, με την Αρετή να σοκάρεται.

Όλοι ξυπνούν έντρομοι. Ποιος έχει εισβάλλει στο σπίτι τους και τί ζητάει; Μία εξέλιξη που θα αλλάξει πολλά στη συνέχεια της σειράς. Ο Στάθης θα οδηγηθεί στο τμήμα, ένα βήμα πριν τη φυλακή… Η οικογένεια ξυπνά από τον απότομο θόρυβο. Κάποιος έχει μπουκάρει στο σπίτι των Καπερνάρων και φέρνει τα πάνω – κάτω, στην γη της ελιάς. Τα φώτα ανάβουν. Είναι η αστυνομία της πόλης…

Οι έρευνες έχουν ξεκινήσει. Με ένταλμα, οι αστυνομικοί έχουν εισβάλλει στο σπίτι για να ψάξουν στοιχεία, αλλά και για να σύρουν τον Στάθη στο αστυνομικό τμήμα. Είναι ο βασικός ύποπτος για τον τραυματισμό της Χάιδως. Εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο και κατηγορεί μανιωδώς τον Στάθη. Θεωρεί πως εκείνος όπλισε τα χέρια του, με σκοπό να την βγάλει από τη μέση. Ο Στάθης, όμως, ήταν στην Καρδαμύλη με την Ιουλία και ζούσε τον έρωτά του.

Ο πρωταγωνιστής περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο. Μοναδικό του άλλοθι για να γλιτώσει την καταδίκη αυτή, είναι η Ιουλία…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler