Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: «Είσαι ψεύτρα!» της λέει! Τα αδέρφια στα κάγκελα!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο νεαρός γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας επισκέπτεται την Αρεόπολη, για να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του. Εκεί, βλέπει πως η αδελφή του η Ειρήνη συνεχίζει να έχει την ίδια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και αποφασίζει να την βοηθήσει, με τον τρόπο του. Την περίοδο αυτή, η Ειρήνη παλεύει να ρίξει στα δίχτυα της τον Φίλιππο. Εφόσον βλέπει πως δε τον καταφέρνει, ετοιμάζει μία καταγγελία εις βάρος του, για να τον εκδικηθεί. Το σκάνδαλο αυτό ξεσπά στη Μάνη, με τον Φίλιππο να κατηγορείται για βιασμό!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: «Είσαι ψεύτρα!» της λέει! Τα αδέρφια στα κάγκελα!

Η οικογένεια θορυβείται. Η Ειρήνη έχει στο πλευρό της την Αρετή, καθώς έχει φροντίσει να την παραμυθιάσει. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία διχάζονται.. Να πιστέψουν την κόρη τους, ή τον Φίλιππο Στεφανέα; Ο Κίμωνας έρχεται στην γη της ελιάς για να δώσει τη λύση, παρά τις αντιδράσεις της Ειρήνης. Νομίζοντας πως έτσι προστατεύει την αδελφή του, αναφέρει στην οικογένεια πως είναι ψεύτρα και πως χρήζει άμεσης ψυχολογικής στήριξης!

Η Ειρήνη γίνεται έξαλλη. Τα δύο αδέλφια μαλώνουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία δε μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να εξοργίζεται. Στο σπιτικό του επικρατεί πανικός. Τα δύο παιδιά ξεπερνούν κάθε όριο. Θα καταφέρουν να συμφιλιωθούν ή ξεκινά ένας νέος πόλεμος; Ποια στάση θα κρατήσει ο Κίμωνας απέναντί της και πως θα εξελιχθεί η σχέση τους; Φαίνεται πως τα παιδιά του Δημοσθένη και της Ασπασίας ήρθαν στη Μάνη για να μείνουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler