Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Δίνει την εντολή και σκορπά τον τρόμο σε όλη τη Μάνη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Δήμητρα είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει τον δολοφόνο του Κίμωνα, αγνοώντας το γεγονός ότι ο Δημοσθένης καραδοκεί.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Δίνει την εντολή και σκορπά τον τρόμο σε όλη τη Μάνη

Μετά την κηδεία του Κίμωνα, ο Δημοσθένης ζητά από τον Κωνσταντίνο να τον καλύψει για να ταξιδέψει στην Αθήνα. Στόχος του είναι να δολοφονήσει τον Κεφάλα και να βάλει τέλος στον ατελείωτο πόλεμο.

Για να το πετύχει αυτό, σχεδιάζει να διεισδύσει στο σπίτι του και να ανοίξει πυρ. . Μαζί με τον φίλο του Κίμωνα που επισκέπτεται τη Μάνη, η Δήμητρα αρχίζει να ερευνά την «αυτοκτονία».

Ο Κουράκος τους ενημερώνει ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε είναι παράνομο και ότι θα ήταν δύσκολο για κάποιον σαν τον Κίμωνα να έχει πρόσβαση σε αυτό. Τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο όταν ο Δημοσθένης ανακαλύπτει πως η Δήμητρα έχει μπλεχτεί ξανά στα πόδια του.

Χωρίς να το σκεφτεί, δίνει εντολή να τη σκοτώσουν και αναγκάζει τους άντρες του να την αποτελειώσουν. Η Δημήτρια κινδυνεύει. Τώρα ο Δημοσθένης έχει δύο εχθρούς: τον Κεφάλα και τη Δήμητρα Γιατράκου!

Ο Κουράκος προειδοποιεί την Δήμητρα να είναι προσεκτική αλλά είναι πολύ αργά. Ο Δημοσθένης δίνει την εντολή και σκορπίζει τον τρόμο σε όλη τη Μάνη. Θα καταφέρει να τη βγάλει από τη μέση;

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια