Η Γη Της Ελιάς spoiler: Χωρίζουν τελικά Λυκούργος και Χάιδω;

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η σχέση των δυο αυτών ανθρώπων έχει περάσει πολλές δυσκολίες, αλλά αυτό που τους ενώνει φαίνεται ότι είναι αρκετά δυνατό έτσι ώστε να τις ξεπερνούν και να προχωρούν πάρα κάτω μέσα από συζητήσεις και εκ βαθέων εξομολογήσεις. Ένα ζευγάρι που μας έχει απασχολήσει πολλές φορές είναι ο Λυκούργος και η Χάιδω και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα βρεθούν κοντά στον χωρισμό.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Χωρίζουν τελικά Λυκούργος και Χάιδω;

Πλέον, αφού τα παιδιά τους γνωρίζουν για τη σχέση τους, ο Λυκούργος στη Γη της Ελιάς θα θέσει για ακόμα μια φορά το θέμα του γάμου τους, κάτι που όπως φαίνεται η Χάιδω δεν θέλει και του υπενθυμίζει ότι και στο παρελθόν έχουν συζητήσει για αυτό. Το να προχωρήσουν ένα βήμα τη σχέση τους είναι πολύ νωρίς για τη Χάιδω αφού ακόμα δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που πέθανε ο άντρας και η κόρη της και η μικρή κοινωνία της Μάνης θα αρχίσει να συζητάει για αυτούς.

Ο Λυκούργος από την μεριά του είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα, καθώς η απάντηση της Χάιδως δεν είναι αυτή που επιθυμεί. Έτσι, αρκετά έντονα της λέει ότι ή θα παντρευτούν ή θα χωρίσουν. Εκείνη ξαφνιάζεται από τη στάση του και του λέει ότι αν δεν μπορεί να σεβαστεί την επιθυμία της και να είναι δίπλα της, τότε να χωρίσουν.

Έτσι, η κρίση αυτή φέρνει το ζευγάρι ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler