Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Χειρουργείο στην Ιαπωνία; Τι συνέβη με την Χάιδω;

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ποιος τρέχει να χειρουργηθεί και τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς; Ποια ηρωίδα εμφανίζεται από το πουθενά, σε τραγική κατάσταση, και ζητάει απελπισμένα για βοήθεια; Κι όμως, ένα χειρουργείο στην Ιαπωνία αναμένεται να ταράξει τους πρωταγωνιστές. Ένα περιστατικό πολύ σοβαρό, θα φέρει σε δύσκολη θέση μία από τις αγαπημένες μας οικογένειες.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Χειρουργείο στην Ιαπωνία; Τι συνέβη με την Χάιδω;

Η Κατερίνα, εμφανίζεται ξαφνικά στη Μάνη και επισκέπτεται τη Χάιδω. Η νεαρή γυναίκα θα αναφέρει στην Χάιδω πως πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια. Θα της αναφέρει πως μόνο ένα χειρουργείο στην Ιαπωνία είναι ικανό να την σώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα ήταν κολλητή φίλη της Στέλλας. Ο λόγος που επισκέπτεται την οικογένεια Στεφανέα είναι για να αρπάξει λεφτά όχι μόνο από τη Χάιδω, που βάζει χέρι στην περιουσία της για να τη βοηθήσει, αλλά και από άλλες εύπορες οικογένειες. Η αλήθεια κάποια στιγμή θα μαθευτεί. Ως τότε, όμως, η Χάιδω θα έχει ήδη πάθει σοβαρή οικονομική ζημιά. Η Κατερίνα θα της πάρει όλα όσα έχει στην κατοχή της. Θα καταφέρουν οι αρχές να ανακαλύψουν όλα όσα κάνει η συγκεκριμένη γυναίκα και αν ναι πως θα το χειριστούν;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler