Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάος στη σχέση Στέφανου & Μυρτάλης – Η Ιουλία ελπίζει σε θαύμα

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μια νέα σύγκρουση θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ανάμεσα στον Στέφανο και την Μυρτάλη που αφορά το δάνειο που πήρε η ίδια από αυτόν με σκοπό να δημιουργήσει την εταιρία της. Ενώ Δραματικές ώρες θα βιώσει η Ιουλία στην σειρά Η Γη της Ελιάς στα επόμενα επεισόδια καθώς ο άνδρας της, ο Κουράκος θα δίνει μάχη για την ζωή του μετά από πυροβολισμό που θα δεχθεί εν ώρα εργασίας. Ο κόμπος όμως φτάνει πια στο χτένι και το δάνειο παραμένει απλήρωτο με τον Στέφανο να πιέζει την Μυρτάλη στην σειρά Η Γη της Ελιάς να το πληρώσει.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάος στη σχέση Στέφανου & Μυρτάλης – Η Ιουλία ελπίζει σε θαύμα

Ο Στέφανος παρόλο που πιά δεν έχει πολλά πάρε δώσε με την Μυρτάλη καθώς το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, μαθαίνει πως το δάνειο είναι απλήρωτο και εξοργίζεται. Οι δυο τους θα έχουν έναν έντονο καυγά στα επόμενα επεισόδια, αποδεικνύοντας πως το γυαλί ανάμεσά τους έχει σπάσει για τα καλά. Θα καταφέρει η Μυρτάλη να πληρώσει το δάνειο ή όχι; Η Ιουλία παράλληλα με όλα όσα συμβαίνουν, πριν από λίγες ημέρες μαθαίνει πως περιμένει το πρώτο της παιδί και η χαρά της μαζί με τον Γιώργη είναι αδιανόητη!

Η Ιουλία πλέον είναι σίγουρη ότι είναι ερωτευμένη με τον άντρα της, ενώ την ευτυχία τους έρχεται να σφραγίσει μια ευχάριστη είδηση. Η Ιουλία περιμένει το παιδί τους. Όμως, το χαμόγελο στα χείλη τους σβήνει πριν προλάβει να βγει και ο εφιάλτης τους αρχίζει. Ο Κουράκος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς ο Ανέστης τον πυροβολεί στο στήθος.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η τράπεζα τους πιέζει και αν δεν πληρωθεί σύντομα το δάνειο, οι Καπερνάροι θα μείνουν στο δρόμο. Ο Στέφανος φτάνει πια σε αδιέξοδο, μη ξέροντας τι να κάνει. Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το δάνειο και η εξόφλησή του. Ο ίδιος όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, θα ασκήσει τρομερή πίεση στην Μυρτάλη να το πληρώσει, όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Τέλος, η Ιουλία μαθαίνει αυτό το συνταρακτικό γεγονός και τρέχει κοντά του με τους γιατρούς να μην της δίνουν πολλές ελπίδες. Ο Γιώργης, ωστόσο, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή. Όμως μια σοβαρή επιπλοκή τον οδηγεί στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία στην σειρά Η Γη της Ελιάς χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η ίδια παρακαλεί τους γιατρούς να κάνουν ότι μπορούν για να καταφέρουν να τον σώσουν. Οι στιγμές που θα βιώσει η εγκυμονούσα θα είναι πολύ σοβαρές και θα φτάσει στο σημείο πιά, να ελπίζει σε ένα θαύμα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler