Η Γη της Ελιάς spoiler: Χάιδω – Λυκούργος ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στα νέα επεισόδια της σειράς του Mega, τίτλοι τέλους θα πέσουν για το αγαπημένο ζευγάρι, Χάιδω και Λυκούργο. Μια νέα βεντέτα εκρήγνυται στη Μάνη, με τον κύριο στόχο της να είναι ο Στέλιος Βαφέας, το θύμα της ανείπωτης τραγωδίας που της είχε προσφέρει η Χάιδω.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Χάιδω – Λυκούργος ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Ο Μιλτιάδης και ο Σωτήρης, ο δεύτερος αδελφός του, που έρχεται στο χωριό, στρέφουν την προσοχή τους στην οικογένειά της με σκοπό να εκδικηθούν. Το σχέδιό τους ξεκινά με τον εμπρησμό του σπιτιού της Χάιδως, με τη Βασιλική και την κόρη της να βρίσκονται μέσα. Εν τω μεταξύ, ο Σωτήρης ετοιμάζει μια θανατηφόρα ενέδρα για τον Φίλιππο.

 

 

Η Χάιδω, διαπιστώνοντας όλα αυτά, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Λυκούργο την αποκρυφή αλήθεια. Τον ενημερώνει ότι εκείνη ήταν η υπεύθυνη για τον θάνατο του Βαφέα και ότι φέρει την ευθύνη για όλα τα δεινά που έπληξαν την οικογένειά τους.

Ο Λυκούργος, ακούγοντας αυτήν τη σκληρή αλήθεια, βλέπει τον κόσμο να καταρρέει γύρω του. Ο διαζυγιo γίνεται η μοναδική λύση στο μυαλό του, καθώς η αντίδραση του στην αποκάλυψη της Χάιδω τον οδηγεί σε έναν αδιέξοδο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς 3ος Κύκλοςη γη της ελιάς mega spoilerη γη της ελιας mega tvΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερΗ Γη της Ελιάς Χαιδω