Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το ριψοκίνδυνο βήμα που ετοιμάζουν Άννα και Λεωνίδας

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Άννα και ο Λεωνίδας στοχεύουν σε μία νέα επιχείρηση που θα αλλάξει τη ζωή τους. Ένα τεράστιο και αρκετά ριψοκίνδυνο βήμα ετοιμάζει το νεαρό ζευγάρι της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το ριψοκίνδυνο βήμα που ετοιμάζουν Άννα και Λεωνίδας

Το πάθος τους φουντώνει και οι ώρες που περνούν μαζί είναι γεμάτες ρομαντισμό, έρωτα και σχέδια για το μέλλον. Όπως έχουμε παρατηρήσει τελευταία, οι δύο αυτοί χαρακτήρες έρχονται όλο και πιο κοντά. Η Άννα θέλει καιρό να ανοίξει κάτι δικό της, παίρνοντας παράδειγμα από την Μυρτάλη, την Ισμήνη, αλλά και την Βασιλική που ασχολείται με τις τσάντες. Έτσι, προτείνει στον Λεωνίδα να παραμείνει στη Μάνη, χτίζοντας ένα κοινό αύριο, παρέα…

Ο Λεωνίδας δέχεται με χαρά και η Άννα βάζει μπροστά τις διαδικασίες για μία νέα και κερδοφόρα επιχείρηση, στην γη της ελιάς. Συγκεκριμένα, οι δυο τους αγοράζουν ένα θερμοκήπιο, με στόχο να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους.

Θα πάνε όμως, όλα έτσι όπως τα έχουν σχεδιάσει ή η μεγάλη ανατροπή θα έρθει από το πουθενά, εκτοξεύοντας την αγωνία στα ύψη; Η παραγωγή τους ξεκινάει. Τα παιδιά αυτά είναι πολύ αισιόδοξα κι εργατικά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler