Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Αποφασισμένος να ξεσκεπάσει το κύκλωμα

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Δύσκολες στιγμές έρχονται για τον Λυκούργο στα επόμενα επεισόδιά της σειρά. Είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει το εγκληματικό δίκτυο που κατέστρεψε την ταβέρνα του Χρήστου και έτσι ξεκινάει μια επικίνδυνη έρευνα.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Αποφασισμένος να ξεσκεπάσει το κύκλωμα

Ο Χρήστος στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του, πυροβολεί και σκοτώνει έναν από τους επιτιθέμενους. Τώρα, ο νεαρός άνδρας αντιμετωπίζει μια κατηγορία δολοφονίας και προσπαθεί να αποδείξει ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα.

Ο Λυκούργος που θέλει να βοηθήσει τον ανιψιό του, θα αναλάβει δράση. Ξεκινά τη δική του έρευνα και οδηγείται κάτω από περίεργα μονοπάτια. Παρά τις προσπάθειες της Χάιδως που τον ικετεύει να σταματήσει εκείνος παραμένει αποφασισμένος να ξεσκεπάσει το κύκλωμα.

Μια μέρα φτάνει ένα απειλητικό σημείωμα, προειδοποιώντας να σταματήσει αλλιώς θα πεθάνει. Όλοι φοβούνται, αλλά παραμένει αποφασιστικός και αρνείται να υποχωρήσει. Ζητά από τον Χρήστο να προστατεύσει την κόρη και την εγγονή του και ορμά στους εγκληματίες. Η ζωή του κινδυνεύει. Θα καταφέρει να τους ξεσκεπάσει, πριν βρεθεί στο χώμα;

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια