Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Άλλος ένας βρίσκεται στο χώμα νεκρός από την Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στέλιος Βαφέας θα αποφυλακιστεί για δύο ημέρες με άδεια, με σκοπό να επισκεφτεί τον τάφο της μητέρας του. Η Χάιδω θα καταφέρει να εκδικηθεί τον θάνατο της κόρης της, με αποτέλεσμα ο Βαφέας να βρίσκεται στο χώμα, νεκρός.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Άλλος ένας βρίσκεται στο χώμα νεκρός από την Χάιδω

Παρόλο που το εγγονάκι της, η Βασιλική, ο Λυκούργος και ο Φίλιππος έχουν καταφέρει να την αλλάξουν, να την κάνουν καλύτερο άνθρωπο, η δίψα για εκδίκηση δεν έχει φύγει. Τα νέα της άδειας αυτής, θα διαδοθούν στη Μάνη, με αποτέλεσμα η Χάιδω να αναλαμβάνει δράση.

Η Χάιδω θέλει να κάνει τους ενόχους να υποφέρουν. Έτσι, αρπάζει το περίστροφό της, το γεμίζει και τρέχει να βρει τον άνθρωπο που ευθύνεται για το φονικό της Στέλλας. Ο Βαφέας βλέπει την Χάιδω οπλισμένη και τρέμει.

Έτσι, η Χάιδω, δίχως δεύτερη σκέψη στην γη της ελιάς, παίρνει το περίστροφο και κρυφά από όλους στήνει παγίδα στον Βαφέα. Εκείνος, φυσικά, δεν έχει ιδέα για όσα πρόκειται να συμβούν.

Την ικετεύει να αφήσει κάτω το όπλο της, να συζητήσουν πολιτισμένα, όμως είναι μάταιο. Η Χάιδω του φωνάζει “για το παιδί μου!” και τραβάει την σκανδάλη! Ο Βαφέας πέφτει νεκρός στο έδαφος. Η Χάιδω σκουπίζει γρήγορα τα αποτυπώματά της από το όπλο, αφήνοντας τον Βαφέα χωρίς τις αισθήσεις του στο χώμα.

Σύντομα, όλη η Αρεόπολη μαθαίνει για την είδηση αυτή, με τον Κουράκο να υποψιάζεται πως η Χάιδω βρίσκεται πίσω από αυτό το έγκλημα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ξεκινάει τις έρευνες, με τις ανακρίσεις να επαναλαμβάνονται.

Η Χάιδω, φυσικά, τα αρνείται όλα. Άλλωστε στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή της, δεν υπάρχουν. ή τουλάχιστον έτσι νομίζει η ίδια. Η Αρεόπολη συγκλονίζεται για ακόμη μια φορά. Θα χυθεί κι άλλο αίμα στα επόμενα επεισόδια; Σε τί κίνδυνο θα μπει η Χάιδω, αλλά και η οικογένειά της;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler