Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ακόμη ένα νεκρός από την μαφία!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Οι φόνοι και οι απειλές από την μαφία δεν σταματούν. Η Μυρτάλη ακυρώνει το βραδινό ραντεβού της με τον Αλέξη στο σπίτι της για να βρεθεί με τον Χρήστο κι ο Αλέξης που το υποψιάζεται, τρελένεται. Ο Αλέξης είναι σε άσχημη κατάσταση, νευρικός. Εμφανίζεται ο λογικός Αλέξης και του λέει πως η Μυρτάλη δεν τον φοβάται πια, της αρέσει ο Χρήστος και τον έχει ερωτευτεί. «Εσύ περισσεύεις! Απλά χώθηκες γιατί εκείνος δεν της αφιερώνει πολύ χρόνο. Ήταν μια αντίδραση της στιγμής. Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου!»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ακόμη ένα νεκρός από την μαφία!

Αργά το βράδυ, ο άντρας που φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται και πάλι. Σε ένα σπίτι, έχουν δέσει, επί πληρωμή, μια κοπέλα στο κρεβάτι. Μπαίνει μέσα και με μια λεπίδα της κόβει τον λαιμό ενώ κάποιος άλλος τραβάει βίντεο;

Στο δικαστήριο σειρά έχουν οι μάρτυρες υπεράσπισης της Αθηνάς. Η πρόεδρος ενημερώνεται από τον εισαγγελέα πως το πόρισμα της βαλλιστικής δείχνει ότι το όπλο του Ιπποκράτη δεν είναι το όπλο του φόνου του Δημήτρη Καπράλου Παράλληλα η Αλκμήνη συναντιέται με την Ράινα και συζητάνε για την συγκατοίκηση. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ στο σπίτι της κι αυτός ανταποκρίνεται. Την ώρα που μπαίνει όμως μέσα περνάει ο Κουράκος και τον βλέπει. Ο Κουράκος είναι ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του, σταματημένος έξω από το σπίτι. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει, θα μπει άραγε μέσα η όχι; Ετοιμαστείτε για άγριες καταστάσεις.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler