Η Γη της Ελιάς: Σοκ στην σειρά – Ανάπηρη η Αρετή μετά το τροχαίο

Η Γη της Ελιάς: Μία δυσάρεστη εξέλιξη θα φέρει θλίψη κι απόγνωση στους Καπερνάρους. Οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια πως η Αρετή θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην γη της ελιάς, καθώς μένει ανάπηρη μετά από το σοβαρό τροχαίο στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στην σειρά – Ανάπηρη η Αρετή μετά το τροχαίο

Την ώρα που εκείνη προσπαθεί να συνέλθει από τα τραύματά της, ψυχολογικά και σωματικά, ο Στάθης, ο Στέφανος και η Βασιλική μαθαίνουν πως η αγαπημένη τους Αρετή δε θα περπατήσει ξανά.

Αυτό τσακίζει τον Στάθη, ο οποίος και αισθάνεται τρομερές τύψεις. Ο Στέφανος ξεσπάει, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να παραμείνει δυνατή, για να στηρίξει την μητέρα της. Όλη η Αρεόπολη είναι συγκλονισμένη…

Το μυστικό αυτό δε μπορεί να μείνει άλλο κρυφό. Οι γιατροί αναγκάζονται να αποκαλύψουν την αλήθεια στην Αρετή, με την πρωταγωνίστρια να καταρρέει. Ο κόσμος της διαλύεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η Αρετή μαθαίνει πως το ατύχημα αυτό την άφησε ανάπηρη, στην γη της ελιάς, με τα βλέμματα να στρέφονται στον Στάθη Καπερνάρο. Όλοι τον θεωρούν υπεύθυνο, όπως επίσης και την Ιουλία Βρεττάκου.

Θέλοντας να διορθώσει το μεγάλο κακό που προκάλεσε στα αγαπημένα του πρόσωπα και -ειδικά- στην Αρετή, αποφασίζει να χωρίσει την Ιουλία. Στόχος του είναι να μείνει στο πλευρό της γυναίκας του, βοηθώντας τη σε οτιδήποτε χρειάζεται από εδώ και πέρα.

Θέλει να ενώσει ξανά την οικογένειά του, να σβήσει τον πόνο που προκάλεσε σε όλους. Μόνο που αυτό δε διορθώνεται τόσο εύκολα και οι πληγές δύσκολα κλείνουν…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της Ελιάς