Η Γη Της Ελιάς – Σοκ – Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Γη Της Ελιάς – Η σειρά φέρνει νέες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, προσπαθώντας να κρατήσει το κοινό της σε αγωνία. Έτσι, θα δούμε τη Θεοδώρα να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας.

Η Γη Της Ελιάς – Σοκ – Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η κατάστασή της είναι ανησυχητική, καθώς φαίνεται να έχει χάσει τη θέλησή της για ζωή μετά το πρόσφατο τραγικό γεγονός με τον Παρασκευά. Η συνεχής κατάνυξη την οδηγεί σε ένα καταστροφικό ψυχικό αδιέξοδο. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να την βοηθήσει να ξεπεράσει τη δυσκολία της κατάστασης, αλλά η Θεοδώρα φαίνεται αδιάφορη προς κάθε προσπάθεια ανακούφισης. Το στοιχείο της αυτοκτονίας αποτελεί μια σκοτεινή σκέψη που την συνοδεύει. Τελικά, η Θεοδώρα αποφασίζει να βάλει τέλος στον πόνο της και προσπαθεί να αυτοκτονήσει.

Ανεβαίνει πάνω σε ένα σκαμπό και προσπαθεί να κρεμαστεί. Ευτυχώς, η Μαργαρίτα φθάνει εγκαίρως και τη βρίσκει πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πράξη. Προσπαθεί να τη σώσει, αλλά η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η Θεοδώρα έχει ήδη χάσει τις αισθήσεις της και πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.
Το μέλλον της Θεοδώρας παραμένει αβέβαιο καθώς παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο. Η αγωνία αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς παρακολουθούμε την εξέλιξη της κατάστασής της και την προσπάθεια των γύρω της να την σώσουν από το σκοτάδι που την περιβάλλει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ