Η Γη της Ελιάς: Σε τεράστιο κίνδυνο ο Αλέξης – Το κύκλωμα απειλεί και την Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Ο νεαρός πρωταγωνιστής θα βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο, όπως ακριβώς και η μητέρα του, η Μαργαρίτα. Ο Θεοδόσης εξαφανίζεται από τη Μάνη, αφήνοντας πίσω του προβλήματα.

Η Γη της Ελιάς: Σε τεράστιο κίνδυνο ο Αλέξης – Το κύκλωμα απειλεί και την Μαργαρίτα

Κι ενώ μητέρα και γιος θεωρούν πως ο Θεοδόσης έφυγε μακριά τους, το κύκλωμα τους χτυπά την πόρτα. Δύο τύποι ορμούν στον Αλέξη, ρωτώντας τον βίαια για το που είναι ο πατέρας του. Εκείνος τους ορκίζεται πως δεν γνωρίζει.

Ο ίδιος ήταν μπλεγμένος με επικίνδυνα κυκλώματα, γεγονός που αποδεικνύεται από τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν. Μία μέρα, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από την Αρεόπολη, με τον Αλέξη και την Μαργαρίτα να ανησυχούν.

Δε θα περάσει καιρός, μέχρι να συνειδητοποιήσουν πως ο άνθρωπος αυτός τους εγκατέλειψε ξανά. Ο Αλέξης, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θα προσπαθήσει να συμπαρασταθεί στην μητέρα του, όμως θα είναι μάταιο. Η Μαργαρίτα καταριέται την ώρα και τη στιγμή που τον εμπιστεύτηκε ξανά. Μετά από αυτό το περιστατικό, τρέχει στην μητέρα του. Η Μαργαρίτα τρέμει στην ιδέα πως ο Αλέξης δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους του υποκόσμου και αποφασίζει να δράσει, στην γη της ελιάς. Βέβαια, δεν προλαβαίνει…

Το κύκλωμα απειλεί και την Μαργαρίτα. Τονίζει πως εάν δεν επιστραφούν τα λεφτά που έχει πάρει ο Θεοδόσης, τότε ο θάνατος θα είναι μονόδρομος. Η Μαργαρίτα θορυβείται και τρέχει να πάρει χρήματα από την τράπεζα. Εκεί όμως, θα ανακαλύψει πως δεν υπάρχει φράγκο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

alexismargaritaΗ Γη της Ελιάς