Η Γη Της Ελιάς – Σε σοκ η Ασπασία – Ανώνυμο τηλεφώνημα την διαλύει

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς ο Δημοσθένης εμπλέκεται σε μια εκβιαστική πράξη κατά της Ασπασίας. Η ζωή της Ασπασίας διαλύεται απότομα, καθώς μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ξένιας και αποφασίζει να χωρίσει τον Δημοσθένη. Παράλληλα, ο Ορέστης και ο Κουράκος αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους για τη Δήμητρα, με αποτέλεσμα να εμπλακούν σε μια έντονη σύρραξη.

Η Γη Της Ελιάς – Σε σοκ η Ασπασία – Ανώνυμο τηλεφώνημα την διαλύει

Η Ασπασία είναι μια γυναίκα που αγαπάει βαθιά και δεσμεύεται στους ανθρώπους της. Παρά τα προβλήματα στον γάμο της με τον Δημοσθένη, παραμένει δίπλα του. Ωστόσο, πρόσφατα έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο άντρας της ενδέχεται να έχει ερωμένη. Την ίδια στιγμή, η Ξένια, που έχει ως στόχο να χωρίσει το ζευγάρι, εφαρμόζει ένα σχέδιο: η ερωμένη του Δημοσθένη καλεί ανώνυμα την Ασπασία και της αποκαλύπτει τη σχέση και το παιδί που περιμένει. Με συγκεκριμένες πληροφορίες και προσκλητήριο για συνάντηση, η Ασπασία βιώνει ένα σοκ και αναρωτιέται πώς ο σύζυγός της μπορεί να της κρύβει κάτι τόσο σημαντικό.

Αποφασισμένη να διαλευκάνει τα πράγματα, η Ασπασία ταξιδεύει στην Καλαμάτα και συναντά την Ξένια, η οποία παριστάνει την ανήξερη για το τηλεφώνημα, αλλά ταυτόχρονα επιβεβαιώνει τα όσα της είπαν. Καταστροφικά συντετριμμένη, η Ασπασία επιστρέφει στο σπίτι και απαιτεί εξηγήσεις από τον Δημοσθένη. Εκείνος, με έκπληξη, της αποκαλύπτει το σχέδιο του. Οργισμένη, η Ασπασία αρνείται να αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού και αποχωρεί από το σπίτι.

Όταν η Ειρήνη την ρωτάει τι συνέβη της λέει όσα έμαθε και αναγκάζεται να της αποκαλύψει ότι δεν είναι κόρη του Δημοσθένη, χωρίς να αναφέρει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ωστόσο επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει το παιδί. Η κόρη του Δημοσθένη, ανακαλύπτοντας την αλήθεια, εκφράζει την υποστήριξή της προς τον πατέρα της. Παράλληλα, η Ασπασία απευθύνεται στο Λυκούργο για να ζητήσει το διαζύγιο της.

Όμως, όταν ο σύζυγός της ενημερώνει τον δικηγόρο του ότι δεν σκοπεύει να χωρίσει, η κατάσταση παίρνει μια αναπάντεχη στροφή. Μάλιστα, τον προειδοποιεί ότι αν τα πράγματα φτάσουν στο δικαστήριο θα πει γεγονότα που δε συμφέρουν την Ασπασία. Εντωμεταξύ η Ειρήνη, αποκαλύπτει στον Φίλιππο και στην Βασιλική πως δεν είναι παιδί του Δημοσθένη και ο νεαρός είναι έτοιμος να της πει ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ