Η Γη Της Ελιάς – Σαπίζει στο ξύλο τον αντίδικό του

Η Γη Της Ελιάς – Η σειρά συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό με τον Ισίδωρο να αντιμετωπίζει την πρόκληση να σώσει τον γιο του, Μάνο, από τον εθισμό στις αμφεταμίνες. Ο Μάνος, αισθανόμενος την πίεση των καθημερινών του υποχρεώσεων, αναζητά την ενέργεια και την όρεξη που προσφέρουν οι αμφεταμίνες.

Η Γη Της Ελιάς – Σαπίζει στο ξύλο τον αντίδικό του

Παρότι κατάφερε να τις εγκαταλείψει στο παρελθόν όταν σπούδαζε στην Ισπανία, τώρα ο εθισμός τον κυριεύει και πάλι, απειλώντας την ευεξία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ κανείς από το περιβάλλον του Μάνου δεν υποψιάζεται το πρόβλημα. Αντιθέτως, η αυξημένη χαρά και εξωστρέφεια του Μάνου κάνει χαρούμενους τους γύρω του. Ωστόσο, η Μαρίνα και ο Ισίδωρος ανακαλύπτουν σταδιακά μια αλλαγή συμπεριφοράς που τους ανησυχεί. Ο Μάνος αντιδρά με απροσδόκητους τρόπους, γελώντας σε σοβαρές καταστάσεις ή εξοργίζεται χωρίς λόγο.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο ανησυχητική όταν ο Μάνος εμπλέκεται σε ένα νομικό περιστατικό και χτυπάει έναν αντίδικό του στο δικαστήριο. Ο Ισίδωρος, ανακαλύπτοντας το παρελθόν του Μάνου με τις αμφεταμίνες, συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο γιος του είναι τόσο εθισμένος που ακόμα και οι προσπάθειές τους να τον βοηθήσουν παραμένουν ανεπιτυχείς. Παραγγέλνοντας αμφεταμίνες μέσω του διαδικτύου και κρύβοντας τις πράξεις του, ο Μάνος δείχνει πόσο βαθιά είναι ο εθισμός του. Ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται την επείγουσα ανάγκη δράσης, καθώς η ζωή του γιου του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ