Η Γη Της Ελιάς – Ράκος η Μαρία – Αποπειράται να ..

Η Γη Της Ελιάς – Η Μαρία αντιμετωπίζει τον πανικό που προκάλεσε το βιβλίο της σε όλη τη Μάνη. Αισθάνεται ντροπιασμένη και απογοητευμένη από την ενέργεια της. Αρνείται να παραστεί στον γάμο της κόρης της με τον Τζον, φοβούμενη τις αντιδράσεις από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο βιβλίο της.

Η Γη Της Ελιάς – Ράκος η Μαρία – Αποπειράται να ..

Τα νέα για τη σύλληψη της Άννας από τον Κουράκο την πλήττουν ακόμα περισσότερο. Αναγνωρίζει τον πόνο που προκάλεσε στην αγαπημένη της Άννα, την οποία αγαπάει βαθιά. Οι τύψεις της για τις συνέπειες των πράξεών της την κυριεύουν. Επικοινωνεί επειγόντως με την κόρη της, την Αθηνά. Της ζητεί να κινητοποιηθούν για να βοηθήσουν την Άννα. Η αγωνία της Μαρίας είναι αφόρητη, αφού γνωρίζει πως η Άννα μπλέχτηκε άδικα στο βιβλίο της. Τώρα, με την Άννα να κινδυνεύει να χάσει την ελευθερία της, η Μαρία αποφασίζει να μην μείνει άπραγη.

Οι σκέψεις της είναι γεμάτες απογοήτευση και αγωνία, καθώς προσπαθεί να επανορθώσει τα κακά που προκάλεσε με την αποκάλυψη των μυστικών των άλλων. Η Μαρία αντιμετωπίζει τώρα τις συνέπειες της απροσεξίας της, με την ελπίδα ότι μπορεί ακόμα να βοηθήσει την Άννα και να επανορθώσει τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ