Η Γη Της Ελιάς – Ράκος η Ισμήνη – Οι τύψεις την διαλύουν

Η Γη Της Ελιάς – Παρά τις προσπάθειες πολλών να αποτρέψουν την επίσημη δέσμευση του Παρασκευά με την Ειρήνη, αυτό δεν είναι δυνατό. Ο Παρασκευάς τελικά αρραβωνιάζεται επίσημα την Ειρήνη, ενώ η Ασπασία ζητά από τον Δημοσθένη να γίνει πιο αυστηρός οικονομικά απέναντι στην κόρη τους.

Η Γη Της Ελιάς – Ράκος η Ισμήνη – Οι τύψεις την διαλύουν

“Τι σε έχει πιάσει; Φτάνει πια, το έχεις παρακάνει”, του επισημαίνει. Την ίδια ώρα, κάτι τραγικό συμβαίνει και μάλιστα κάτι που όλοι περίμεναν ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Η Αντωνία, πάνω σε μια στιγμή παραφροσύνης, μαχαιρώνει την Αλκμήνη. Η κοπέλα πέφτει αιμόφυρτη και αφήνει την τελευταία της πνοή. Μόλις η Αντωνία συνειδητοποιεί τι έκανε, παραδέχεται την ενοχή της ψυχρά. Στο μεταξύ, οι τύψεις τρώνε την Ισμήνη: “Φταίω κι εγώ. Έπρεπε να είχα σώσει την Αλκμήνη.

Αφού το έβλεπα καθημερινά ότι η Αντωνία είχε υπερβεί τα όρια εδώ και πολύ καιρό. Κι όμως, δεν έκανα τίποτα”, λέει κλαίγοντας στον Κωνσταντίνο. Μετά από αυτά τα τραγικά γεγονότα, ο Ορέστης παίρνει μια σοβαρή απόφαση με βαριά καρδιά, να εγκαταλείψει την Μάνη και βάζει πωλητήριο στην επιχείρηση του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ