Η Γη Της Ελιάς – Ράκος η Αριάδνη – Πέφτει στα ψυχοφάρμακα

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αριάδνη θα βιώσει δραματικές στιγμές, καθώς θα βυθιστεί στην κατάθλιψη εξαιτίας του Χρήστου. Η Αριάδνη δεν μπορεί να ξεπεράσει την αγάπη και τον έρωτά της για τον Χρήστο από τη μία στιγμή στην άλλη και καθημερινά βυθίζεται όλο και περισσότερο στη θλίψη.

Η Γη Της Ελιάς – Ράκος η Αριάδνη – Πέφτει στα ψυχοφάρμακα

Ο μόνος λόγος που την κάνει να χαμογελάει είναι η άφιξη του αδερφού της και η παρουσία της οικογένειάς της κοντά της. Παρόλο που περνάει καλά με τον Κουράκο στην καθημερινότητά της, το “αγκάθι” του Χρήστου παραμένει. Στα επόμενα επεισόδια, ο Στάθης θα προσπαθήσει να την παρακινήσει να κάνει μια νέα σχέση, αλλά εκείνη θα παραμείνει σκεπτική και θα φτάσει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στα όρια της κατάθλιψης. Η Αριάδνη δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν θα είναι μαζί με τον Χρήστο.

Το χειρότερο είναι ότι γνωρίζει πως και εκείνος την θέλει, αλλά δεν χωρίζει με την Αφροδίτη. Πολλοί αναρωτιούνται αν αυτός ο έρωτας έχει τελειώσει ή αν υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά τους. Η αγάπη της Αριάδνης για τον Χρήστο φαίνεται αξεπέραστη, και όσο περνάει ο καιρός, η θλίψη της γίνεται όλο και πιο έντονη. Η παρουσία του αδερφού της και της οικογένειάς της την προσφέρει μια μικρή ανακούφιση, αλλά το “αγκάθι” του Χρήστου δεν λέει να φύγει.

Ο Στάθης προσπαθεί να την ενθαρρύνει να προχωρήσει σε μια νέα σχέση, αλλά η Αριάδνη παραμένει σκεπτική και πλησιάζει στα όρια της κατάθλιψης. Η κατάσταση της Αριάδνης φαίνεται να επιδεινώνεται, και η σύγκρουση με τα συναισθήματά της για τον Χρήστο παραμένει κεντρικό θέμα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ