Η Γη Της Ελιάς – Πλακώνει στο ξύλο τον Πότη

Η Γη Της Ελιάς – Έξω από το καφενείο, ο Πότης εκπλήσσεται από μια απροσδόκητη συνάντηση. Ένας άγνωστος άντρας εμφανίζεται απότομα μπροστά του, ξεκινώντας έναν απρόβλεπτο διάλογο που δεν εξελίσσεται καλά.

Η Γη Της Ελιάς – Πλακώνει στο ξύλο τον Πότη

Καθώς ο Πότης προετοιμάζεται να κλείσει το κατάστημα, ο Βαφέας τον ανακρίνει αιφνιδιαστικά. Η αποτελεσματικότητα του Βαφέα φαίνεται να τρομάζει τον Πότη. Ο Βαφέας, γεμάτος οργή, επικρίνει τον Πότη για τα ψέματα που είπε στο δικαστήριο. Μια έντονη ένταση αναπτύσσεται μεταξύ τους, με τον Πότη να βρίσκεται απροστάτευτος και ανυπεράσπιστος. Ο Βαφέας, απειλώντας, σπάει μια καρέκλα από οργή, κάνοντας τον Πότη να τρομοκρατηθεί ακόμα περισσότερο.

Στη συνέχεια, ο Βαφέας απειλεί να καταστρέψει το μαγαζί του Πότη αν αυτός υποστηρίξει την Χάιδω στο δικαστήριο. Η απειλή του φαίνεται να αφήνει τον Πότη ανήμπορο, παρακολουθώντας την καταστροφή χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αντιμέτωπος με την πίεση και τις απειλές του Βαφέα, ο Πότης αναρωτιέται εάν θα υποστηρίξει την Χάιδω στο δικαστήριο μετά από όλα αυτά. Ο Βαφέας, με την τελευταία του απειλητική κίνηση, δεν έχει ακόμη εκφράσει το τελευταίο του σχέδιο.

Πώς μπορεί ο Πότης να προστατεύσει τόσο το μαγαζί του όσο και τον εαυτό του από τις απειλές του Βαφέα; Θα αποκαλυφθούν περισσότερα μυστικά και αλήθειες κατά τη διάρκεια αυτής της αναμέτρησης; Και ποιος, τελικά, θα βγει νικητής από αυτήν την έντονη σύγκρουση;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ