Η Γη Της Ελιάς – Πιάνει στα πράσα τα πιτσουνάκια

Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη επιστρέφει στην ταβέρνα του Χρήστου για εργασία, διατηρώντας το πάθος της για τον νεαρό άνδρα. Και ο Χρήστος, αν και παντρεμένος με την Αφροδίτη, δεν έχει ξεπεράσει την Αριάδνη. Ο χωρισμός τους ήταν αναπόφευκτος λόγω του γάμου του με την Αφροδίτη. Όμως, η Αφροδίτη τους ανακαλύπτει ένα απόγευμα σε τρυφερή στιγμή.

Η Γη Της Ελιάς – Πιάνει στα πράσα τα πιτσουνάκια

Αισθάνεται προδομένη και αποξενωμένη, αλλά το περιβάλλον της προσπαθεί να την λυτρώσει. Ακόμη και η Ισμήνη, που γνώριζε για την σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη, προσπαθεί να την πείσει ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Αντιθέτως, η Αφροδίτη αποφασίζει να δράσει με αξιοπρέπεια και να διακόψει τη σχέση της με τον Χρήστο αρνούμενη να ανεχτεί την προδοσία και την κοροϊδία. Του ζητά να χωρίσουν και να ακολουθήσουν κάθε ένας τον δικό του δρόμο.

Ο Χρήστος σοκαρισμένος από την απόφασή της, χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Αντιμέτωπος με την απώλεια της Αφροδίτης και την απειλή του Λυκούργου, οι προκλήσεις είναι πολλές για εκείνον. Παράλληλα, η Χρυσούλα ρίχνει την βόμβα στη Μάνη, αποκαλύπτοντας τη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη, καθηλώνοντας τους πάντες και κάνοντας τους βούκινο παντού.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ