Η Γη Της Ελιάς – Πέφτουν στα χέρια κακοποιών

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς προβλέπεται να έχουν δραματικές εξελίξεις, με την Άννα και τον Πότη να αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές και να πέφτουν θύματα ληστείας. Η σχέση τους, παρά την αρχική της δύναμη, βρίσκεται σε δοκιμασία.

Η Γη Της Ελιάς – Πέφτουν στα χέρια κακοποιών

Ο Πότης αποφασίζει να αναζητήσει βοήθεια από έναν ψυχολόγο, δείχνοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά τα προβλήματά του. Από πρώην κουτσομπόλης της περιοχής, ο Πότης μετατρέπεται σε έναν αναίσθητο άνθρωπο που αγνοεί την παρουσία των άλλων, προκειμένου να εκνευρίσει την Άννα. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει μια δύσκολη δοκιμασία, καθώς η σχέση τους δοκιμάζεται ξανά. Στα επόμενα επεισόδια, η Άννα αποκτά ένα ρολόι πολυτελείας που το επιδεικνύει συνεχώς στα social media, αποδεικνύοντας την εμμονή της.

Αυτή η ανάρτηση, ωστόσο, θα έχει αρνητικές συνέπειες, καθώς γίνονται στόχος ληστών. Το σπίτι τους δέχεται επίθεση, αφήνοντάς τους σε απόγνωση. Ο Αποστόλης θυμώνει με την Άννα, ενώ αυτή είναι σοκαρισμένη από τα γεγονότα. Η ζωή τους θα δοκιμαστεί περισσότερο από ποτέ, και οι επόμενες στιγμές θα αποδείξουν αν η αγάπη τους θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες ή όχι.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ