Η Γη Της Ελιάς – Παθαίνει νευρικό κλονισμό και λυγίζει

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μάνος βιώνει έντονο νευρικό κλονισμό μπροστά στη Μαρίνα, καθώς συνεχίζει να εθίζεται στις αμφεταμίνες. Η συμπεριφορά του γίνεται ανησυχητική, προβάλλοντας προβλήματα στην οικογένεια Βρεττάκου.

Η Γη Της Ελιάς – Παθαίνει νευρικό κλονισμό και λυγίζει

Ο Μάνος συνεχίζει να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, κάτι βέβαια που έχει γίνει αντιληπτό από την οικογένειά του η οποία ανησυχεί. Μάλιστα ο Ισίδωρος που τον πιέζει να κάνει εξετάσεις και με όλα όσα του λέει η Αφροδίτη φοβάται για το τι μπορεί να συμβαίνει. Παράλληλα, παρουσιάζει άγρια ξεσπάσματα, οδηγώντας τον εαυτό του σε νευρικό κλονισμό, ενώ η Μαρίνα, μάρτυρας της συμπεριφοράς του, τρομοκρατείται. Σοκαρισμένος, ο Μάνος αποφασίζει να πάρει απόσταση, οργανώνοντας ένα ταξίδι στην Κύπρο με τη Μαρίνα.

Εκεί, όμως, η Μαρίνα αντιμετωπίζει τον αποκάλυψη ότι ο Μάνος κάνει χρήση ναρκωτικών και καταλήγει να έχει αυτή την συμπεριφορά. Μαθαίνοντας την αλήθεια η Μαρίνα, χάνει την γη κάτω απο τα ποδια της. Παρά ταύτα, εκφράζει αποφασιστικότητα και αποφασίζει να σταθεί δίπλα στον Μάνο. Η Μαρίνα αναλαμβάνει τον ρόλο του κύριου στήριγμα τος του Μάνου στην προσπάθειά του να απεξαρτηθεί από τις ουσίες. Αδιαλείπτως δίπλα του, επιδιώκει την ανάρρωση του αγαπημένου της προσώπου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ