Η γη της Ελιάς – Πατέρας και κόρη τα βρίσκουν

Η γη της Ελιάς – Η Αριάδνη δεν θέλει να δει τη βιολογική της μητέρα ούτε ζωγραφιστή, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον πατέρα της… Από την αρχή δείχνει πιο ανοιχτή απέναντί του. Γνωρίζοντας σιγά σιγά καλύτερα τον Στάθη, συνειδητοποιεί ότι είναι ο πατέρας που της αξίζει και που τόσα χρόνια στερήθηκε.

Η γη της Ελιάς – Πατέρας και κόρη τα βρίσκουν

Ο δεσμός ανάμεσά τους ολοένα και ισχυροποιείται. Στο μεταξύ, η Ιουλία θυμάται κάτι πολύ σημαντικό από την ημέρα της γέννας, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα: υπέγραψε μέσα στην ταραχή της έτσι πίστευε το πιστοποιητικό θανάτου του βρέφους, όμως, όπως αποδεικνύεται, το χαρτί που της είχαν δώσει τότε δεν ήταν παρά το έγγραφο που παραχωρούσε την κηδεμονία του.

Ωστόσο, όλες οι προσπάθειές της να επικοινωνήσει με την Αριάδνη πέφτουν στο κενό. Έτσι, ο Στάθης αναλαμβάνει να φέρει κοντά μάνα και κόρη, παραμερίζοντας την οργή του προς την Ιούλια που δεν του είχε μιλήσει από τότε για την εγκυμοσύνη της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ