Η Γη Της Ελιάς – Παρασκευάς – Ειρήνη στα μαχαίρια

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, λίγο πριν την κηδεία του Φίλιππου, θα ξεσπάσει ένας άγριος καυγάς μεταξύ της Ειρήνης και του Παρασκευά. Ο χαμός του αδελφού της Ειρήνης έχει αφήσει την ίδια σε κατάσταση απόγνωσης και θλίψης.

Η Γη Της Ελιάς – Παρασκευάς – Ειρήνη στα μαχαίρια

Τα λόγια της και η ανάμνηση του αδελφού της, Κίμωνα, την ταράζουν βαθιά, και η απώλεια του Φίλιππου μόνο ενισχύει τον πόνο της. Και ο Παρασκευάς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Και οι δυο τους αναζητούν παρηγοριά ο ένας στον άλλον, αλλά ο καυγάς ξεσπάει. Η Ειρήνη, παρακαλάει τον Παρασκευά να μην την εγκαταλείψει ποτέ, ζητώντας του ακόμα και τον γάμο και τη δημιουργία μιας οικογένειας. Αλλά η πρόταση αυτή εκνευρίζει τον Παρασκευά.

Έτσι, λοιπόν θα δούμε λίγο πριν την κηδεία του πολυαγαπημένου του φίλου, να απορρίπτει με οργή την πρόταση της Ειρήνης. Η συναισθηματική φόρτιση και η οργή κυριαρχούν και ο καυγάς μεταξύ τους γίνεται ακόμα πιο έντονος. Η ερώτηση παραμένει αν θα καταφέρουν να συνεχίσουν μαζί μετά από αυτήν την έντονη κόντρα ή αν η σχέση τους θα διαλυθεί οριστικά. Οι επόμενες εξελίξεις στο ζευγάρι θα είναι αποφασιστικές για την πορεία της ιστορίας τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ