Η Γη της Ελιάς – Παίρνει σβάρνα τον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς – Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Αρετή βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, βρίζοντας στο τηλέφωνο κατά του Λυκούργου. Η δίκη της Χάιδως προχωρά με σημαντικές καταθέσεις που επηρεάζουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Η Γη της Ελιάς – Παίρνει σβάρνα τον Λυκούργο

Η Χάιδω αντιμετωπίζει τον Βαφέα, αλλά ο Λυκούργος την υπερασπίζεται με αποφασιστικότητα. Ταυτόχρονα, η Αρετή και η Κούλα δένονται στη φυλακή, με την Κούλα να μαθαίνει καθημερινά περισσότερες πληροφορίες για την Αρετή. Η Αρετή, όμως, αισθάνεται απελπισία και επιθυμεί να βγει σύντομα από τη φυλακή. Καλεί λοιπόν τον Λυκούργο και εκτοξεύει την οργή της. «Σημείωσε το νούμερο να το ‘χεις. Σε τι φάση βρισκόμαστε;; Αν είναι να μείνω κλεισμένη εδώ μέσα για πάντα, πες το μου τουλάχιστον να το ξέρω! Έχεις το δικαστήριο της Χάιδως κι εμένα μ’ έχεις χεσμένη πατόκορφα, έτσι;».

Η Αρετή εξαγριώνεται και ο Λυκούργος της κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα. Αυτήν την στιγμή, η προσοχή του επικεντρώνεται μόνο στην Χάιδω και στην εξέλιξη της δίκης της. Η Αρετή, παρά την έντονη αντίδρασή της, αισθάνεται αδύναμη έναντι των γεγονότων που την περικυκλώνουν. Η φυλακή και η αβεβαιότητα για το μέλλον την πνίγουν, καθιστώντας την εύθραυστη και απελπισμένη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ