Η Γη Της Ελιάς – Όλη η αλήθεια πίσω απο την εξαφάνιση του Ισίδωρου

Η Γη Της Ελιάς – Σε πολύ δυσάρεστη θέση θα έρθει ο Ισίδωρος καθώς θα βρεθεί ανάμεσα στον Μάνο και την Αντιγόνη, ενώ θα μάθουμε όλο το παρασκήνιο της επιστροφής της κόρης του, καθώς και τους
πραγματικούς λόγους που τον ανάγκαζαν να πηγαινοέρχεται στο Λονδίνο.

Η Γη Της Ελιάς – Όλη η αλήθεια πίσω απο την εξαφάνιση του Ισίδωρου

Στον τρίτο κύκλο, παρακολουθήσαμε τον Ισίδωρο να επισκέπτεται συχνά το Λονδίνο και να εφευρίσκει διάφορες δικαιολογίες για τις απουσίες του. Η Αντιγόνη δεν γιόρταζε γενέθλια ούτε είχε κάποια σχέση με τον γιατρό που την απογοήτευσε. Το μοναδικό της πρόβλημα ήταν η κόρη της, η Αγγελική. Ο Μάνος άρχισε να υποψιάζεται ότι ο πατέρας του κρύβει κάτι, και μάλιστα πίστευε ότι μπορεί να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην πραγματικότητα, ο Ισίδωρος επισκεπτόταν το Λονδίνο για να ηρεμήσει την Αντιγόνη και προσπαθούσε να την πείσει να μην επιστρέψει στη Μάνη.

Μετά την υιοθεσία της Αγγελικής, η Αντιγόνη δεν άντεξε να βλέπει την κόρη της να αποκαλεί τη Μαρίνα “μαμά” και να την αγκαλιάζει σαν θεία της. Αυτό την έριξε σε κατάθλιψη και έπαθε συνεχώς κρίσεις υστερίας, λέγοντας στον Ισίδωρο ότι είχε κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της. Ο Ισίδωρος βρέθηκε ανάμεσα στα δύο του παιδιά, προσπαθώντας να ηρεμήσει την Αντιγόνη και ταυτόχρονα να κρατήσει τον Μάνο μακριά από το θέμα.

Η ψυχολόγος που είχαν επισκεφτεί τους είχε προειδοποιήσει ότι η Αγγελική έπρεπε να είναι τουλάχιστον δέκα ετών πριν ενημερωθεί για την αλήθεια, ώστε να μην υποστεί άλλο ψυχολογικό τραύμα μετά τον θάνατο της πρώτης θετής μητέρας της. Όπως θα δούμε, η Αντιγόνη αγωνίζεται να κρατήσει τα συναισθήματά της υπό έλεγχο, ενώ ο Ισίδωρος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να κρύψει την αλήθεια από τον Μάνο και τη Μαρίνα για να μην επιδεινώσει την κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ