Η Γη της Ελιάς – Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς – Τα πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς του MEGA, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές. Ο Ισίδωρος αποκτά έναν νέο συνεργάτη στο ελαιοτριβείο, τον Μιχάλη Χατζή, ο οποίος κερδίζει γρήγορα τη συμπάθεια πολλών, όπως και η παιδοψυχολόγος σύντροφός του.

Η Γη της Ελιάς – Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Ωστόσο, η γυναίκα κρύβει μια σκοτεινή πλευρά, την οποία κανείς δεν υποψιάζεται, ούτε καν ο Μιχάλης.
Από την άλλη πλευρά, ο Λυκούργος ενοχλείται βαθιά από τη συμπεριφορά της κόρης του στο γλέντι του γάμου της Αθηνάς με τον Τζον και την αποβάλλει από το σπίτι. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πλησιάζει επικίνδυνα τη Σοφία. Ο γάμος του Χρήστου με την Αφροδίτη επίσης δείχνει να μην είναι σταθερός, καθώς ο Χρήστος αδυνατεί να ξεχάσει την Αριάδνη, και οι δύο τους φαίνεται ότι έχουν ακόμη μέλλον. Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης στηρίζει και φροντίζει διακριτικά τη Βασιλική, θαυμάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζει την απώλεια του συζύγου της και το πόσο καλή μητέρα είναι.

Ο Παρασκευάς, που καταλαβαίνει την κατάσταση καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, αναγνωρίζει τον κρυφό πόνο του Μιλτιάδη και προσπαθεί να του δώσει κουράγιο και να τον ενθαρρύνει να μιλήσει στη Βασιλική πριν είναι αργά. Επιπλέον, η επιστροφή της Ιουλίας με το μωρό της στη Μάνη προκαλεί νέο κύκλο εντάσεων με την κόρη της, την Αριάδνη. Η δίκη της υπόθεσης εμπορίας βρεφών και οι αποκαλύψεις της θα κάνουν την Αριάδνη να αμφισβητήσει τα λεγόμενα της μητέρας της για τα γεγονότα μετά τη γέννησή της.

Στα πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, ο Στάθης θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο, προσπαθώντας να λύσει τις συγκρούσεις και να αποκαταστήσει την ηρεμία. Τι ρόλο θα παίξει η δίκη στην αμφισβήτηση των ισχυρισμών της Ιουλίας από την Αριάδνη; Και τελικά, θα καταφέρει ο Στάθης να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στις συγκρούσεις και να αποκαταστήσει την σταθερότητα στην οικογένεια του;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ